Novogodišnja čestitka Andrije i Anđelke

Članak objavljen: 29.12.2015 u 19:00 časova

Kada su Andrija i Anđelka u pitanju, akteri serije koja je obeležila 2015. godinu, izazovi života udvoje dobijaju komične obrte. Zasmejavali su nas mnogo tokom godine, pokazali nam kako je to kada muškarac i žena žive zajedno, videli smo i šta je ljubav i kako je lako posvađati se bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima…

Kako će najpopularniji par u Srbiji proslaviti Novu godinu saznaćete ako 31. 12. u 20.30 budete uz Prvu TV i specijalno izdanje “Andrije i Anđelke”. Popularni junaci najgledanije hit serije svojim vernim gledaocima uputili su lepe čestitke i pozivaju sve svoje fanove da budu uz Prvu TV poslednjeg dana 2015. i uživaju u još jednoj sjajnoj epizodi.

Anđelka je svima požela da uvek imaju mogućnost izbora.
“Da vas na poslu cene. Da vam se kod kuće raduju. I da vas sve to čini dovoljno bezbrižnim da uživate u svakom danu i da vam ostane taman toliko “neostvarenog” koliko je potrebno da vas svakog dana gura napred”, dodala je Anđa.

Andrija je poželeo svima da budu zdravi i da se okreću samo ka suncu.
“Da su oko vas najbolji ljudi, da živite život sa osmehom na licu. Želim vam od srca da volite i čuvate vaše porodice i što više vremena provodite sa svojom decom i roditeljima,bakama i dekama,ujnama i stričevima, rođacima i bližim i daljim, jer ćete tako biti jači i sposobniji da pobeđujete u bitkama koje život neprestano organizuje u ovoj našoj arena”, poručio je Andra.

Izvor: Prva TV
Foto: Promo

Povezane vesti:

Andrija i Anđelka neobičnim snimkom oduševili fanove (VIDEO)
Srpska glumica u suzama: Čuveni televizijski par se oprašta od fanova
Novi član ekipe serije “Andrija i Anđelka”
Urnebesni kadrovi sa snimanja novih epizoda Andrije i Anđelke (VIDEO)

Ostavi komentar