“Odeljenje”: Serija o deci u svetu droge uskoro na RTS-u!

Članak objavljen: 13.09.2015 u 11:00 časova

Serija „Odeljenje“, priča o dečaku Viktoru koga zovu Snupi, za čiji se spas od droge bori policajac, zasnovana je na istinitom događaju i novi je adut u programu RTS.

Glavni junak ima samo 14 godina, a njegov lik tumači Boris Jager. Narko-diler Pop pokušava da ga uvuče u svoj sistem, a jedini kome je stalo do Snupija je Gaga, zaposlen u četvrtom odeljenju.

Posle kultnih „Otvorenih vrata“ na televiziji ćemo ponovo gledati Anicu Dobru, ovoga puta u ulozi majke. Glavnog inspektora tumači Igor Benčina. On počinje da radi u odeljenju za suzbijanje narkomanije i krijumčarenja u Beogradu.

Zajedno s Dobrom počinju da se bore protiv narko-dilera Popa, koji je trgovinu heroinom uveo u škole, gde od maloletnika pravi armiju pomagača.

Scenario je napisao Vuk Ršumović, a kao saradnici angažovani su radnici odeljenja uprave beogradske policije, koja je ustupila svoje materijale i resurse kako bi se što verodostojnije prikazala metodologija širenja droge među maloletnicima u srpskim školama. U seriji igraju i Goran Šušljik, Dragan Petrović Pele, Petar Benčina, Nada Šargin i drugi.

Prva sezona trebala bi da počne sa emitovanjem početkom oktobra.

Izvor: Kurir
Foto: Promo

Povezane vesti:

Tamara i Petar izgovorili sudbonosno “da” na plaži
“Moj rođak sa sela”: Scenarista o prekidu snimanja serije
Ljubavni triler u Novom Sadu: Anica Dobra u seriji po Tišminom romanu
Kako li će se snaći u novoj ulozi: Bojan Perić prelazi u voditelje

Ostavi komentar