Ornela Vištica i Mirna Medaković u novoj sapunici

Članak objavljen: 12.05.2014 u 16:33 časova

Ornela Vištica igraće glavnu žensku ulogu u novoj seriji RTL televizije. Osim Ornele nova hrvatska sapunica okuplja i dobro poznata imena, poput Ksenije Pajić, Aleksandra Cvjetkovića, Linde Begonja, Lele Margitić, Ane Begić Tahiri, Barbare Nola i Alena Liverića.

Glumačkoj ekipi pridužiće se mlada nada hrvatskog glumišta Iva Mihalić, koja će prvi put glumiti u sapunici.

U novoj seriji u nastajanju, koja još nema radni naslov, Ornela će glumiti kći Ksenije Pajić. Glavnog junaka, prema šuškanjima, trebao bi glumiti Filip Jurićić?

Snimanje serije počinje uskoro, a koncept je napisala Diana Pečkaj Vuković, koja je radila “Ljubav u zaleđu” i “Dolinu sunca”.

Podsetimo, Vištica se proslavila kao gatara Karmen Ivanov u dvije sezone “Larin izbor”, serije koju su prikazivali na Novoj TV. Lepoj i talentovnoj Orneli popularnost je dodatno narasla nakon što je učestvovala u showu “Ples sa zvijezdama”. Ušla je u finale takmičenja.

Glavnu ulogu u novoj seriji Nove TV igra Mirna Medaković (28), koja je već snimila pilot epizodu. Iako se pretpostavljao da će glavna muška uloga pripasti Ivanu Hercegu, partner će joj biti zgodni Momčilo Otašević (Zora dubrovačka). Ivan Herceg bi trebao glumiti sveštenika. Za seriju su već angažirani Ecija Ojdanić (Larin izbor), Jagoda Kumrić (Larin izbor) i Mislav Čavajda (Villa Maria).

Seriju će producirati Vlado Bulić, koji je za RTL radio “Tajne”.

Izvor i foto: sapunice.net

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Nova domaća hit serija “Nemoj da zvocaš” od jeseni na malim ekranima
Večeras u seriji “Sinđelići”: Sinđelićima stiže pismo iz Beča
Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu

Ostavi komentar