“Otvorena vrata”: Uskoro stižu nove epizode!

Članak objavljen: 17.03.2014 u 14:19 časova


Ovog proleća na Prvu TV stiže 10 novih epizoda kultne serije “Otvorena vrata”! U novoj sezoni saznajte kako se porodica Anđelić-Jakovljević danas bori protiv kiča i šunda; zašto se Keti poziva na Prava deteta i povelju UN; kakvu pozorišnu predstavu pravi Cakana i zašto je ljudima ulaz zabranjen; šta se dogodi kada nam u goste dođe literarni junak i može li lektira da ubije; da li postoje Parakulturne formacije i čemu služe; zašto je Dragoslav osnovao gerilski pokret i ko mu se priključio; da li su naši junaci osvedočeni borci protiv tabloidizacije ili prave Tabloid? I da li Tito može da bude mito? Koji su Batini predlozi za rekonstrukciju Vlade a koje su Vojine traume iz detinjstva; zašto Ana traži pravo na povraćanje u svom intimnom prostoru; ko je ujka Tomina ljubav iz mladosti a koga je Voja hteo da oženi; kako su Ugrinović i Leta postali kumovi i zašto nisu; da li život nije bajka i konačno: šta je rasplakalo Milicu?

U glavnim ulogama: Vesna Trivalić, Bogdan Diklić, Lane Gutović, Nikola Đuričko, Bojana Maljević, Zoran Cvijanović i Anica Dobra.

Tu su i već poznati gosti: Vlasta Velisavljević, Milica Mihajlović, Branimir Brstina, Gordan Kičić, Sofija Jović, Teodora Jelisavčić, Ljubomir Bandović, Ivan Zarić, Zlatija Ocokoljić-Ivanović, Petar Božović, Milena Pavlović, Bane Zeremski, Bojan Dimitrijević, Lako Nikolić

A po prvi put u Otvorenim vratima: Tanja Bošković, Nikola Rakočević, Nebojša Glogovac, Katarina Marković, Maša Dakić, Branka Šelić, Ivana Popović, Nataša Marković, Miloš Vlalukin, Marko Janjić, Andrijana Tasić

Scenaristi: Milena Depolo, Maja Pelević, Milan Marković, Goran Milenković, Staša Koprivica, Zlatan Fazlagić, Vida Popović, Milan Puzić, Vladimir Andrić i Boban Skerlić.

Direktor fotografije: Radoslav Vladić

Reditelji: Boban Skerlić, Mihailo Vukobratović i Dušan Varda
“Otvorena vrata” su započeta u ratno vreme, u Srbiji obeleženoj sankcijama, hiperinflacijom, uvođenjem demokratije, ubijanjem demokratije… Naizgled eskapistička, serija je jasno obeležila duh vremena, kroz humor čije se replike citiraju dan- danas. Nove epizode serije imaju istu nameru – da obeleže duh novog vremena u kom nastaju, pričajući seriju netipičnih priča o našim posebnim junacima ali i o nama samima.

Povezane vesti:

Gde su i šta rade klinci iz domaćih kultnih serija?
Sofija otkrila koje serije najradije gleda
“Odeljenje”: Serija o deci u svetu droge uskoro na RTS-u!
Šešir profesora Koste Vujića: Nova serija na Prvoj TV

Ostavi komentar