Pala poslednja klapa “Samca u braku”! Brankica Sebastijanović: Ljubavne scene lakše su od svađa

Članak objavljen: 03.11.2013 u 13:00 časova

Ekipa serije „Samac u braku“ s producentom Zoranom Jankovićem na čelu ispred filmskih studija na Košutnjaku proslavila je kraj snimanja. Ekranizacija četvrtog romana Mir Jam poverena je reditelju Ivanu Stefanoviću, a naslovne uloge mladog bračnog para dobili su partneri i u privatnom životu Miloš Biković i Brankica Sebastijanović.

“I poslednji dan je morao da mi prođe u frci jer sam imala dupla snimanja. Žao mi je što je gotov rad na seriji”, rekla je glumica zbog koje šampanjac nije mogao da se otvori tačno u osam, kako je prvobitno planirano.

“Miloš i ja juče smo shvatili da nas dvoje u celoj seriji imamo tri ljubavne scene. Nije nam bilo teško da to odglumimo. Mnogo teže su nam išle scene sukoba i netrpeljivosti”, priznala je Brankica.

Reditelj Ivan Stefanović zadovoljan je obavljenim poslom. “Serija će početi da se emituje u martu sledeće godine na Prvoj televiziji. Imaće osam epizoda. Malo će se razlikovati od prethodnih koje su urađene po romanima Mir Jam, u centru priče i dalje je ljubav. Ovde je više reč o nadmetanju između glavnih junaka ko koga više voli i žanr je na ivici komedije. Serija je zanimljiva i po tome što smo šansu dali mladim glumcima koji su još na akademiji”, rekao je Stefanović.

Brankicu Sebastijanović publika gleda u seriji „Sinđelići“. Ona će rad na srpskoj verziji „Seranovih“ pamtiti po saradnji s Milenom Dravić, za koju kaže da navija za Miloševu i njenu ljubav.

Izvor: Kurir
Foto: A. Dimitrijević

Povezane vesti:

Miloš Biković ima novu devojku?
Nastavak serije “Iz života poznatih matematičara”
Večeras u seriji “Sinđelići”: Metodije izbegava Evu
Večeras u seriji “Sinđelići”: U živote svih ulazi Ivana

Ostavi komentar