Počinje druga sezona serije “Kud puklo da puklo”

Članak objavljen: 07.10.2015 u 13:13 časova

Svakog dana u 19h na Prva TV

Humoristička serija izmamiće vam osmeh i u drugoj sezoni koja startuje od srede, 7. oktobra. Nova sezona, novi zapleti, novi junaci i nova uzbuđenja!

Unuci su osvojili nasledstvo kojim su spasili selo od izvršitelja, a ostatak novca odlučili su da ulože u gradnju hotela na seoskom zemljištu.

Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, no nizom nesretnih komičnih okolnosti on gine u hotelu.

Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom porodicom u Oštrovcu I da pokuša da dođe do zakopanog blaga.

Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario odlučuje da se bavi poljoprivredom. S vremenom otkriva da u tome uživa i da je u tome poprilično uspešan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim ćerkama (Tina i Sara), te sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna da pronađe dijamante.

Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dve porodice ubrzo počinju da izluđuju jedna drugu, i ulaze u niz humorističko generacijskih i karakterno-porodičnih nesuglasica.

Od novih likova upoznaćemo i seoskog policajca Matu (Petar Burić), Darijeve ćerke Tinu (Monika Mihajlović) i Saru (Katja Rožmarić), te brojne druge likove koje će život u Oštrovcu učiniti vrlo živopisnim i zabavnim.

Izvor: Prva TV

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Mate postaje novi načelnik policije
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Srećko odlučuje da kupi Svetin dućan
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Damir i Kate shvataju da im se Roko neće vratiti

Ostavi komentar