Posle udaje došla u Beograd: Doris Pinčić počasni gost televizije B92!

Članak objavljen: 11.09.2013 u 18:37 časova


Televizija B92 dočekala je u ponedeljak uveče goste na splavu Play, kako bi obeležila dolazak nove i uzbudljive jesenje šeme. Na otmen i kreativan način, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa nadolazećim programom: od vruće informative i novih lica , pa sve do rijalitija koji je osvojio svet i sada dobija sprpsku verziju.
Odabrani krug posetioca činili su velikim brojem poznate ličnosti iz različitih sfera, a počasni gost bila je i glumica Doris Pinčić, koja tumači naslovnu ulogu popularne serije ”Larin izbor”. Ova lepotica udala se 6. septembra i otkrila je da je u drugom stanju, ali je bez problema doputovala u Beograd, jer kako kaže, zadovoljstvo joj je da bude gošća u gradu koji voli. Prisutna je bila i njena koleginica iz iste serije, Ornela Vištica, a među ostalim gostima našli su se i Jana Ilić, Milica Bursać, Milena Vasić, Miša Obradović, Marijana Mićić, Gordan Kičić sa suprugom, Lena Bogdanović, Aneta Ivković, kao i neizostavna poznata lica informative i sportske redakcije B92. Blicevi su sevali u pokušaju da zabeleže sve interesantne momente, od kojih je svakako bio i onaj gde su voditelji sa domaćinske televizije kuvali, i tako proslavili dolazak novog rijalitija ”Moja kuhinja, moja pravila”. Takmičarski parovi na događaju bili su Nevena Madžarević i Slavko Beleslin u ime redakcije “Bulevar”, Živana Šaponja Ilić i Goran Dimitrijević kao predstavnici informative, kao i Nina Kolundžija i Miloš Šaranović ispred sportske ekipe.
Šou ”Moja kuhinja, moja pravila” je kulinarsko nadmetanje parova, u kome će pobednici, osim titule najboljeg kuvara, odneti sa sobom i 50.000 eura. Kao i u Australiji u kojoj je šou nastao, petnaest parova će se boriti za pobedu, pripremaće hranu za petoro i pedesetoro ljudi, a svoje kuhinje će pretvoriti u restorane, gde će žiri i kolege takmičare služiti specijalitetima koje pripreme.
Program na splavu vodio je i dvojac DarMar, tj Darko i Marko sada još poznatiji po televizijskom ”Razgibavanju”,. Duo upravo ovih dana priprema novu, još uzbudljiviju sezonu “TV Razgibavanja”, a isto to radi i ekipa ”Kažiprsta”, ”Insajdera”, i ”Utiska nedelje”, koji je nedavno krenuo na malim ekranima. ”Kažiprst” je dobio svoje pojačanje ove jeseni, pa gledaoci imaju priliku da svakog radnog jutra u 9.30h saznaju šta nam donosi novi dan. Pored već ugirane voditeljke Suzane Trninić, tu je i njena nova koleginica Tatjana Aleksić. Sada ujedinjenim snagama, dolaziće do odgovora na najbitnija pitanja koja interesuju građane Srbije.
B92 marljivo je pripremio i novu emesiju ”Bulevar”, o kojoj se ovih dana dosta priča, koja predstavlja televizijski magazin pop kulture. Gledaoce očekuje uzbudljiv, zabavan i kritički osvrt na ljude, pojave i događaje oko nas. Bogatstvom sadržaja i dinamičnom komunikacijom, ova emisija otvara vrata novom televizijskom žanru, u svetu poznatom pod nazivom infotejment.
Dan ćete imati priliku i da upotpunite odličnim, novim serijama. Izbor je veliki, a neke od najinteresantnijih su turska triler serija ”Igra ćutanja”, američki sitkom ”Život prema Džimu”, uvek popularni ”Sulejman Veličanstveni”, kao i ”Larin izbor”, koja je već srpski favorit.
Kako bi i dalje održala svoj vrhunski kvalitet, ova vodeća televizija ponudiće i izvanredan raspon sportskog programa. Tenis, košarka, vaterpolo… Niko od naših velikana neće biti zaboravljen.
Članovi ekipe B92 obećali su dobar provod i kvalitetan program, a kako se čini, za razočarenje neće biti mesta ni u jednom segmentu. Ukus jeseni je stigao!


Foto: Aleksandar Carević

Povezane vesti:

Nova domaća hit serija “Nemoj da zvocaš” od jeseni na malim ekranima
Kriza: Nova serija na B92
Ona je autentična, prevrtljiva, zavodljiva, ona je “Dama bez blama”
Ornela u ulozi žene plaćenog ubice!

Ostavi komentar