“Samac u braku” od večeras na Prvoj TV!

Članak objavljen: 20.03.2014 u 17:05 časova


Seriju “Samac u braku”, snimljenu prema melodrami čuvene Mir-Jam, gledaćemo od večeras, četvrtkom u 21.05 na Prvoj. Radnja serije smeštena je u tridesete godine prošlog veka i prati život uspešnog mladog advokata, neženje Radmila Tomića. Njegov brak sa Ljiljanom veliko je iznenađenje. Posle ceremonije sele se u palanku i tada Radmilo otkriva da se lepa Beograđanka za njega udala iz čistog prkosa – zbog neuzvraćene Momčilove ljubavi. U palanci ne slute da se iza slike idilične ljubavi i bračne sreće krije velika drama. Razočaran saznanjem, on je moli da u njegovom domu ostane bar tri meseca, kako bi izbegao ismevanja sugrađana. U ta tri meseca mnogo toga će se promeniti…
- “Samac u braku” je za mene priča o muško-ženskim odnosima, tačnije, nadam se da ću ovom ulogom uspeti da dočaram zašto ljubav uvek treba da pobeđuje – rekao je za “Večernje novosti” Biković, koji tumači glavnu ulogu, uz Brankicu Sebastijanović.
Igraju još i Dušanka Stojanović, Vesna Stanojević, Milena Vasić, Vanja Milačić, Predrag Smiljković, Igor Pervić i mladi glumci Uroš Jakovljević i Nikola Ranđelović. Osam epizoda snimano je u Beogradu i Sremskim Karlovcima. Scenografija tridesetih godina dočarana je posebnom tehnikom, koja do sada, kažu u produkcijskoj kući “Košutnjak film”, kod nas nije korišćena.

Izvor: Novosti
Foto: A. Dimitrijević

Ključne reči:

Povezane vesti:

Samac u braku: Vikendom na Prvoj TV
Gledaćete u novoj epizodi “Samca u braku”: Ljiljanin nestanak izaziva ogovaranja
U večerašnjoj epizodi serije “Samac u braku”: Jelkin boravak zaoštrava odnos između Ljiljane i Radmila
“Jedne letnje noći”: Stiže nova serija po romanu Mir Jam

Ostavi komentar