Seksi pojačanje serije “Kud puklo da puklo”

Članak objavljen: 08.03.2016 u 11:00 časova

E, pa, žene, dišite! Duboko. Pedro Soltz je Brazilac kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svetu. Ipak, ono što bi više trebalo da vas zanima jeste to da će maneken igrati u novoj sezoni serije „Kud puklo da puklo“ u liku Hesusa Tita, Brazilca kojeg je Milica dovela kao veliku fudbalersku nadu i svoju novu investiciju. Pedro otkriva sve svoje adute…

Kako je biti Pedro Soltz 2016. godine?
- Hahahaha odličan početak! Pa, veoma zanimljivo pogotovo zbog cele ove situacije sa TV šouom. Uživao sam u tome, to je za mene nova avantura. Imao sam već slične situacije i radio za italijansku TV i neke druge stvari, ali svaka od njih izgleda novo i za mene je uzbudljiva. Pored svega toga je odlično kao i uvek, radim mnogo, zabavaljam se i brinem o svojoj porodici. Ja sam jedan srećan čovek.

Kako je došlo do tvog angažmana u “Kud puklo da puklo”?
- Producenti sa hrvatske Nova TV doznali su da sam u Zagrebu pa su ponudili ulogu specijalno za mene. Smejao sam se i mislio sam da se moja svastika zeza sa mnom (to je bio njen glas) i rekao sam: „Hajde Alan, prestani“ hahahahaha. Ali devojka je insistirala… i ja sam insistirao u pričanju Alani da prestane da se zeza… Tako je nekako izgledalo prvih minuta dok nisam shvatio da me je stvarno zvao neko sa Nove TV… Smešna situacija. Onda smo imali sastanak, nisam bio siguran da li da prihvatim jer je preda mnom bio poslovni put u Brazil, trebalo je da snimam veliku reklamu, moj raspored je bio skroz pun i planirao sam da se na nekoliko meseci sa svojom porodicom preselim u SAD. Drago mi je da smo se dogovorili i drago mi je da sam bio deo ovog odličnog projekta.

Žene vole fubalere, posebno ako su talentovani i zgodni. Da li si lako uskočio u lik?
- Da, u seriji igram brazilskog fudbalera kojeg nije bilo teško glumiti jer celog života amaterski igram fudbal. U pravu ste, žene vole fudbalere, ali za mene je sada kasno da postanem profesionalac. U svakom slučaju ja već imam svoju ženu :) Možda u sledećem životu hahahhaha…

I? Kako se snalaziš u glumačkim vodama?
- Pa, rekao bih da je drugačije. Veoma drugačije. Ali, u specifičnim situacijama, ako govorimo o mojoj ulozi u seriji „Kud puklo da puklo“, rekao bih da nije. Osećao sam se odlično dok sam to radio, nisam imao nikakvih problema. Svaki dan je bio zabavan i uživao sam radeći. Ali naravno, ukoliko bih želeo da nastavim sa glumačkom karijerom, morao bih da učim.

Pedro se manekenstvom bavi od devetnaeste godine i izgradio je uspešnu svetsku karijeru. Snimao je reklame za brendove Barilla, Gillette, L’Oréal, Head & Shoulders, Lavazza, sarađivao s Armanijem, D & G, Versaćeom i Lakostom…
- Moja manekenska karijera je odlično. Sve bolja i bolja i osećam se blagoslovenim u vezi sa tim. Upravo sam se fotografisao za jedan poznati brazilski modni brend sa jednom od Viktorijinih anđela. Uradio sam reklamu za najbolji sladoled na svetu, a ja volim sladolede :) a taj je zaista odličan i sada radim svoju treću kampanju za L’oreal Man expert. Veoma sam uzbuđen. Pored toga imam i mnogo drugih malih poslova. I zaista je odlično.

Pedro poslednjih godinu dana živi u Zagrebu, s partnerikom, takođe uspešnom manekenkom Iris Cekuš, i njihovom četvorogodišnjom ćerkom Larom. Upoznali su se na snimanju TV reklame u Milanu za jedno italijansko piće. Čim ju je video – znao je.
- Lepo se provodimo u Zagrebu, čak i pored toga što stalno negde putujemo. Ostanak u Hrvatskoj, mestu potpuno udaljenim od tržišta, čini rad veoma teškim, ali i pored toga je lepo, veoma mirno, sigurno, odlično mesto za odgajanje deteta i Hrvatska je mala zemlja zbog čega ju je lako i lepo istražiti.

Kaži nam, pa kud puklo da puklo…
- Osmeh…

Izvor: Prva
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Mate postaje novi načelnik policije
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Srećko odlučuje da kupi Svetin dućan
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Damir i Kate shvataju da im se Roko neće vratiti

Ostavi komentar