Serija koja je proslavila Klunija konačno i kod nas: Ivan Bosiljčić kao domaća verzija Daga Rosa

Članak objavljen: 01.10.2014 u 15:00 časova

Serija Urgentni centar počeće da se emituje svakog ponedeljka u 21h na televiziji Prva, a prva epizoda zakazana je za  6. oktobar.

Novo ostvarenje reditelja Dejana Zečevića i Stevana Filipovića adaptacija je američke hit serije medicinske tematike “Emergency Room”.

Radnja je smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu, a jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, kojeg je tumačio Džordž Kluni, u našoj verziji igra Ivan Bosiljčić.

Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić , uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Periću , a njegov starijeg kolege Ivanu Jevtoviću.

Oni se svakodnevno bore sa za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu i bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.

Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih iz minuta u minut prate? Kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasili nečiji zivot? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću ali i nesreću, humanost,požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

U prvoj epizodi Urgentni centar živi uobičajeni život. Vidite ljude koji su na granici života i smrti. Ne zna se koja će strana prevagnuti. Videćete kako posle mnogo godina zajedničkog života jedan deka želi da umre jer su mu upravo rekli da mu supruga umire.

Zatim ćete videti požrtvovanost lekara u spasavanju vinovnika urušene zgrade, a poseban pečat ostavlja mladi stažista koji svojim neiskustvom I prvim susretom sa pacijentima daje duhovit pečat celoj priči i razbija napetu atmosferu u Urgentnom centru, naročito kada se susretne sa porođajem. Doktor Pavlović predan Ii posvećen svom poslu gubi pacijenta i zbog toga doživljava stres, to teško podnosi i njegova porodica.

Od 6. oktobra, ponedeljkom u 21h

Izvor: Prva

Povezane vesti:

Ovo je trenutak kad se Ivan zaljubio u Jelenu (VIDEO)
Nastavak serije “Iz života poznatih matematičara”
Zvezda “Montevidea”: Igrao sam veliku facu
Put ka uspehu: Naša Nina osvaja Njujork

Ostavi komentar