Sofija otkrila koje serije najradije gleda

Članak objavljen: 31.01.2016 u 10:00 časova

Glumica i voditeljka Sofija Rajović, otkriva koji je njen izbor televizijakih emisija koje i dalje rado gleda na malom ekranu.

- Obožavam da gledam humorističke serije. Uz njih se uvek opustim i nasmejem. Ne volim one koje zahtevaju da se prate svakog dana, kako ne biste nešto propustili. Sitkom je forma koja, kad god da joj se priključite, imate utisak da ste odgledali kratak film. Nema mesta napetosti “šta će biti sutra”, kao u indijsko-tursko-meksičkim serijama, za koje smatram da zaglupljuju narod. Ovo su tri sitkoma, koja me uvek razvesele na kraju napornog dana.

Otvorena vrata

- Po mom mišljenju su naša najbolja serija svih vremena. Ali to se odnosi na prvi deo (1993-1995). Dogodovštine neobične porodice Anđelić-Jakovljević su bezvremene i uvek me podsete na detinjstvo, kao i na moju tadašnju želju da postanem glumica. Mada je reč o komediji, u ovoj seriji podtekst je veoma bitan. Skup takvih karaktera je idealan.

Andrija i Anđelka

- U poslednje vreme bez ovog TV dvojca mi ne prolazi dan. Koliko god da sam umorna, moram da ih odgledam. Ulepšaju mi veče. Smatram da ta serija, osim što nudi mnogo smeha, budi u nama želju da opet budemo sa nekim bliskim i da uživamo u ljubavi. Nažalost, u današnje vreme nema mnogo kompromisa i razumevanja, a “Andrija i Anđelka” govore i o tome.

Simpsonovi

- Avanture haotične žute porodica su, takođe, za sva vremena. Životne situacije uvek ispričane na njihov delikatan i ekstremno duhovit način, istina su o nama samima. Smejući se Homeru i njegovoj družini, smejemo se sami sebi, a da nam to uopšte ne smeta. To je tajna dugovečnosti “Simpsonovih”, koji me vraćaju u dane bezbrižnog detinjstva.

Izvor: Novosti
Foto: Hello!, Promo

Povezane vesti:

Gde su i šta rade klinci iz domaćih kultnih serija?
Sofija Rajović: Nepopravljiv emotivac na udaru medija
Na “Prvoj” nema mesta za novu sezonu “Otvorenih vrata”
Bojana Maljević: Rastužim se kada vidim da me koleginice ogovaraju na Tviteru

Ostavi komentar