Stiže pojačanje: Svi žele kod Andrije i Anđelke

Članak objavljen: 06.03.2016 u 14:00 časova

U novoj sezoni popularni dvojac ugostio odlične glumce, snimanja traju i po 15 sati.

Milena Pavlović, Petar Strugar, Maja Noveljić, Nataša Marković, Dušanka Stojanović, Nebojša Ljubišić, Katarina Žutić samo su neki od glumaca koji će se pojaviti u epizodama popularne serije “Andrija i Anđelka”. Oni su dobili epizodne uloge, a svi su bez mnogo razmišljanja pristali da budu deo ekipe koja beleži vrtoglavu gledanost i popularnost.

Neki od njih, poput Milene Pavlović, koji odavno nisu imali TV uloge dobili su šansu da postanu deo tima čiji je uspeh zagarantovan i van granica Srbije. Milena Pavlović će se, kako saznajemo, naći u ulozi doktorke.

Inače, Andrija Milošević i Anđelka Prpić svaki dan snimaju i po 15 sati, ali im to ne predstavlja problem jer su već navikli na takav tempo rada. Smeh je zagarantovan kako na ekranu tako i iza kamera, pa popularni dvojac često na svojim profilima na društvenim mrežama deli trenutke sa snimanja sa pratiocima.

- Njemu je duševna hrana da vas zasmeje. Ne samo mene nego i sve okolo koji gledaju i koji učestvuju u snimanju - kaže Anđelka Prpić za Andriju Miloševića. U novoj sezoni igra i njegova devojka Aleksandra Tomić, a Anđelka je ispričala i anegdotu vezanu za Andriju i njegovu ljubav prema Aleksandri:

- Andrija mi nekada tokom scene kaže “Sandra”!

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Andrija i Anđelka neobičnim snimkom oduševili fanove (VIDEO)
Srpska glumica u suzama: Čuveni televizijski par se oprašta od fanova
“Moj rođak sa sela”: Scenarista o prekidu snimanja serije
Nataša Marković: Danas se ne vrednuje lepo vaspitanje, nego bezobrazluk

Ostavi komentar