Tamara Krcunović: Posle prve posete Urgentnom cetru nisam mogla da spavam

Članak objavljen: 21.09.2014 u 12:30 časova

Uskoro će se na TV Prva emitovati nova serija “Urgentni centar”, koja je snimana u saradnji sa „Vorner bradersom“, a po uzoru na američku seriju “ER” zahvaljujući kojoj se proslavio Džordž Kluni...

Serija koju će krasiti fantastična glumačka ekipa “Urgentni centar”, uskoro počinje na TV Prva. Mladi glumci kao što su Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Miloš Janjić, Ivan Jevtović, Bojan Perić i Tamara Krcunović, igraće doktore, pedijatre, hirurge. Njihove pripreme bile su prilično teške i traumatične za sve njih, a na snimanjima je često bio prisutan lekar koji ih je savetovao.

Koga ti igraš?

“Ja igram doktorku Milicu Lukić koja je specijalizant urgentne medicine. Marko i ja smo sa urgentne. Igram jednu posvećenu i ambicioznu ženu koja svoj posao radi maksimalno. Ona je opsesivac i 24h dnevno je u tome, tako da privatni život trpi. Tu postoji i priča o mom privatnom životu koji ja pokušavam da držim u svojim rukama, a ne uspevam. To je deo njene ličnosti koji je nesređen. Što se posla tiče postoji i to da je ona žena u muškom okruženju, zbog čega ona ima padove samopouzdanja.
Marko i ja smo jako bliski i posao nas je zbližio. Oni nisu romantično u vezi, ali im je odnos stalno na ivici. Oni toliko dobro funkcionišu, ali su samo prijatelji. Sa Jeftom imam drugačiji odnos. On je hirurg, oni su poznati po tome da su “bosovi”. Imaju veliko samopouzdanje. Svako od nas je prikazan i na poslu i privatno i prikazano je kako jedno utiče na drugo.”

Kako si se snašla u medicini i na pripremama za seriju?

“Nas četvoro smo se baš držali zajedno. Retko sam doživljavala kada sam se pripremala za ranije uloge, da oko sebe imam kolege koji hoće da se pripremaju isto kao i ja. Ovaj put smo nas četvoro bili potpuno sinhronizovani. Išli smo svuda zajedno, u urgentni, na operacije. U početku mi je to bilo strašno, ja sam kao klinka bežala od igle. Mislila sam da ću umreti. Momci su se često plašili i govorili: Jao, izvedite Tašu napolje! Međutim, uspela sam da promenim ugao gledanja u svojoj glavi i da shvatim kako doktori gledaju na sve to. Posle prve posete urgentnom nisam mogla da spavam, mi smo danima odlazili na ta noćna dežurstva i nagledali smo se svega. Pritom, doktori sve to rade rutinski, trebalo je da i mi dođemo do tog stadijuma.”

Šta te je najviše potreslo?

“Bio je jednom čeoni susret. Posle su došli roditelji da se raspituju da li im je dete preživelo, a ja sam igrom slučaja znala da neće preživeti. Bilo je teško gledati tog čoveka kako čeka i drhti. Onda lekari koji njemu treba da saopšte šta se desilo. Strašno. Vrlo su to dramatične situacije.”

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Urgentni centar”: Doktorka Lukić i dalje trpi ispitivanja
Večeras u seriji “Urgentni centar”: Sestra Lukić se odlučuje na važan korak u životu
Večeras u seriji “Urgentni centar”: Jedan pacijent doktorima vraća veru u romantiku
Večeras u seriji “Urgentni centar”: Sestra Kaja objavljuje veridbu

Ostavi komentar