Večeras na Prvoj TV: Počinje nova sezona hit serije “Folk”!

Članak objavljen: 04.03.2014 u 14:19 časova


Večeras od 21:05h na Prvoj kreće sa emitovanjem nova sezona serije “Folk”. U novim epizodama moći ćete da pratite put i izbore, već odrasle pevačice Zvezdane koja zalazi ka mračnoj strani estradnog života.
Slučajno poznanstvo sa kraljem beogradske folk scene Ganetom (Dragan Bjelogrlić), obezbediće Zvezdani nastup u jednoj od najpopularnijih TV emisija. Međutim, gostovanje u ovoj emisiji staviće Zvezdanu pred nepristojne ponude voditelja. Njen menadžer, Lepi, sukobiće se sa višegodišnjim prijateljem i ostaviti sopstvenu majku na cedilu u nadi da će Gane zaista dati šansu njegovoj zvezdi. Ona se bez znanja ljubomornog menadžera sastaje sa mladim producentom i završava u krevetu sa njim. Pokušavajući da privedu svoj spektakularni muzički šou do finala, Gane i njegova ekipa odlučuju da ubace Zvezdanu u takmičenje. Da li će mlada pevačica biti prinuđena da okusi gorku stranu estrade i krene putem droge i prostitucije? Pogledajte prvu epizodu nove sezone serije Folk.

Podsećanje:
U poslednjoj epizodi prve sezone serije Folk Zvezdanin trnoviti put kroz svet koristoljublja, nepravde i laži srpske estradne scene postaje još mračniji. Dugoočekivani nastup u jednom od najvećih beogradskih klubova počinje vrlo uspešno za nju jer će pred velikom publikom i nekim uticajnim ljudima ostaviti u senci najpopularniju zvezdu folk muzike. Takvim nastupom privlači pažnju najboljem menadžeru na estradi koji će je ugostiti za svojim stolom. U nadi da će joj to promeniti karijeru ona prihvata poziv, ali ne shvata da dolaskom u takvo okruženje otvara vrata pakla koji je neminovno čeka ukoliko želi da gradi svoju karijeru. Poljubac sa mladim kompozitorom neće promaći ljubomornom oku njenog menadžera koji ne okleva da napravi neprijatnu scenu, ali pravi problem tek nastaje kada Zvezdana dođe u dodir sa poročnim svetom srpske folk scene.

Scenario i režija: Dušan Milić
Uloge: Miljana Gavrilović, Boris Isaković, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Nikola Rakočević, Srđan Todorović, Marko Živić, Ljubomir Bandović, Goran Radaković, Danica Maksimović, Ljiljana Stjepanović, Tanja Pjevac, Miloš Vlalukin, Nebojša Milovanović, Nikola Vujović, Viktor Savić, Uroš Jakovljević

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Nova domaća hit serija “Nemoj da zvocaš” od jeseni na malim ekranima
Serija “Vere i zavere” uskoro na malim ekranima
Nove avanture “Sinđelića” uskoro na malim ekranima
Kriza: Nova serija na B92

Ostavi komentar