Gde su i šta rade klinci iz domaćih kultnih serija?

Članak objavljen: 19.02.2016 u 15:00 časova

Klinci uz koje smo se smejali i plakali u detinjstvu danas su odrasli ljudi i svako je krenuo svojim putem. Neko se odlučio za muziku, neko za slikarstvo, a neko za rediteljski posao – ali ono što im je svima zajedničko jeste da pred kamere više nisu stajali. Bar ne na duge staze.

Zlatko – “Metla bez drške”

Mali Zlatko iz kultne serije “Metla bez drške” obeležio je odrastanje jednoj generaciji, a glumac Vladimir Marković danas ima 35 godina, bavi se režijom spotova i verovatno ga ne biste prepoznali na ulici.

by Stefan Đaković © 2015 BLEJA SA LUNIJEM / www.looneyrama.com / www.facebook.com/blejasalunijem

Posted by Vladimir Marković LoOney on Saturday, November 28, 2015

Pored režije spotova Vladimir, kojeg mnogi znaju po nadimku Luni, bavio se i crtanjem stripova, kao i muzikom. Pre dve godine je objavio obradu pesme Ivana Gavrilovića “Hoću s tobom da đuskam” na engleskom jeziku i piše svoje pesme, ali većeg uspeha u glumačkoj karijeri nije imao. Pojavio se u nekoliko reklama i u dve epizode TV serije “Mile protiv tranzicije”.

Neca – “Srećni ljudi”

Janko Milivojević danas ima 28 godina i nije se posvetio glumi, već jednoj drugoj umetnosti – slikarstvu. Slatki Neca iz serije “Srećni ljudi” glumačku karijeru započeo je pre serije u Ateljeu 212, ali danas kaže da mu je draži posao koji ne podrazumeva kamere.

Šteta, jer je ostao podjednako sladak. Janko danas zajedno sa bratom Aleksandrom radi na transportu umetničkih dela i kaže da je jako zadovoljan, jer mu to pruža mogućnost da putuje po svetu. Postao je otac preslatke devojčice 2014. godine.

Beban – “Porodično blago”

Bebana iz “Porodičnog blaga” se sigurno sećate kao jednog od najslađih likova svih vremena – ali čekajte tek da vidite u kakvog je macana izrastao!

Vukašin Marković, koji je tumačio lik Bratislava Bebana Gavrilovića danas se ne bavi glumim, već muzikom. On je trombonista, ali ujedno peva i sviru i druge instrumente. Frontmen je benda “Irie FM” i nakon uloge u kultnoj seriji, nije se mnogo bavio glumom. Pojavljivao se u serijama “Jelena” i “Totalno novi talas”, a danas ima bradu i dredove ali se nadimka nije otaraso.

Milica – “Otvorena vrata”

Oštrim jezikom i neodoljivim opaskama Milica iz “Otvorenih vrata” upisala se na listu najomiljenijih TV likova svih vremena. Sofija Jović danas ima 34 godine, i posvetila se nauci. Emigrirala je u Ameriku još u srednjoj školi, tamo je završila studije za pozorišnu režiju, a nakon toga je studirala psihologiju – na kojoj je i doktorirala.

Danas se bavi obukom i istraživačkim radom u oblasti psihologije, ali je 2013. godine ipak došla u Srbiju na snimanje nastavka “Otvorenih vrata”. Rekla je da ju je to vratilo u neko drugo vreme i jako se radovala ponovnom sastanku sa celom ekipom.

Izvor: 24sata.rs

Foto: PrintScreen

Povezane vesti:

Sofija otkrila koje serije najradije gleda
Serije koje sa nestrpljenjem očekujemo ove godine
Put ka uspehu: Naša Nina osvaja Njujork
Brankica Sebastijanović: Jedna popularna uloga nije potvrda da ste dobar glumac

Ostavi komentar