Ekipa serije “Mala nevesta” proslavila emitovanje 1500. epizode! *VIDEO*

Članak objavljen: 24.02.2014 u 21:05 časova


Ovog meseca emitovana je 1500. epizoda popularne televizijske sapunice “Mala nevesta”. Ekipa serije proslavila je jubilarnu 1500. epizodu. “Mala Nevesta” je jedna od najpopularnijih serija na Colorsu u Indiji, a kod nas se do sada emitovalo preko 1400 epizoda. Ovom prilikom Sandžoj Vadva (jedan od reditelja), je rekao: “Oduševljen sam uspehom serije, uzbuđen sam i osećam se sjajno što vidim da ‘Mala nevesta’ dobro napreduje. Takođe, smo osvojili nekoliko nagrada za seriju i blagosloven sam što imamo divnu publiku i divan tim za ostvarivanje ovog uspeha.”
Povodom prikazane 1500 epizode glumci dele njihovu sreću i divne trenutke koji se su doživeli tokom snimanja. Sidarth Šukla koji igra ulogu Šiva Šekara kaže: “Osećam se sjajno jer sam deo serije koja je oduvek bila omiljena među gledaocima od prvog dana i lično za mene je to dvostruko slavlje, jer sam već u seriji 500 epizoda. Iskreno se nadam da će ova serija imati mnogo više epizoda i nastavljati da pridobija ljubav i podršku kao što je uvek imala.

To je stvarno poseban trenutak za mene, jer sam deo serije koja je promenila ne samo moj život, već takođe nastoji da promeni razmišljanja u društvu. Stvarno bih volela da čestitam celom timu Male Neveste na 1500-toj epizodi i trenutno mi je želji da se ne završi sa 1500 epizoda već da ima više epizoda“, izjavila je Toral Rasputra koja igra ulogu Anandi.

“Zaista sam srećan što je do sada prikazano 1500 epizoda. Uživao radeći sa celim timom Male neveste. Želeo bih da se zahvalim i čestitam ceom timu na ostvarivanju ove prekretnici”, rekao je Šašank Vijas koji igra ulogu Jagdiša.

Tekst: Life Content
Foto: ibnlive.in.com

Povezane vesti:

Prijatelj “Male neveste” objavio šokantne detalje o smrti glumice
Ovako je izgledao poslednji dan “Male neveste”
Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”
Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!

Ostavi komentar