Gaurav Čopra: Nisam mogao da odbijem ulogu Ratoda!

Članak objavljen: 10.03.2013 u 16:48 časova


Verni fanovi “Odbačene” upoznali su se nedavno sa Ratoreom, zgodnim, pomalo drskim tajkunom koji pokušava da osvoji Tapasju. Kada se Gaurav Čopra 2010. godine priključio ekipi uzbudljive bolivudske sage, nije ni sanjao da će njegov lik naići na tako dobar prijem kod publike. Međutim, početkom prošle godine, glumac je napustio projekat zbog obaveza na velikom platnu, ali je, nakon što je završio snimanje dva filma, ponovo potpisao ugovor sa producentima, pa ga tako indijska publika odnedavno ponovo gleda u “Odbačenoj”. Gaurav je rođen 4. aprila 1980. godine u Mombaju. Poznato je da se glumom profesionalno bavi od kraja devedesetih godina, a na “daske” je prvi put stao još kao tinejdžer. Jednako je angažovan na televiziji, filmu i pozorištu, koje je, kako sam priznaje, njegova prva ljubav, a trenutno je angažovan i kao voditelj jednog rijaliti šoua. Čopra u intervjuu govori o svojoj karijeri, ljubavnom životu, te tračevima koji ga prate otkako je prošle godine raskinuo sa sada već bivšom devojkom, takođe glumicom, Mouni Roj.

Srpska publika gleda vas u ulozi Ratoda u “Odbačenoj”. Kako ste postali deo ekipe ove bolivudske sage?
“Kada sam dobio ponudu da igram Ratoda, nisam mogao da je odbijem. Do tada nisam igrao takav lik. U pitanju je jaka ličnost, koja je vrlo bitna za priču. Osim toga, već uigrana glumačka ekipa odlično me je dočekala. Svi su od samog početka bili sjajni prema meni i super smo se slagali.”

Iako ste prvo napustili “Odbačenu”, vratili ste se među glumačku postavu. Kako je došlo do ponovne saradnje sa producentima?
“Kada sam napustio seriju, scenaristi su ostavili mogućnost da se vratim. Ratore se vraća nakon 18 godina odsustva i ima malo sličnosti sa osobom kakva je bio pre. Sada je usamljen i potpuno slomljen, ali i dalje ima dobar ukus (smeh). U epizodama koje trenutno gledate, Ratore je čovek koji lako plane. Takav će biti i kad se vrati, nakon 18 godina, ali razlika je u tome što je ranije sve moglo da ga izbaci iz takta, a sada je takav samo kada je u pitanju njegova kćerka. Međutim, moram da naglasim da se neću dugo zadržati u seriji – publika će moći da vidi novog Ratorea u svega dvadesetak epizoda, jer sam ponovo morao da napustim set zbog snimanja romantične komedije. Ipak, ponovo je ostavljena mogućnost da se vratim u seriju”.

Da li planirate da se potpuno odreknete televizijske karijere zbog filma?
“Ljudi kažu da je film bolji od televizije, ali i na jedno i na drugo gledam kao na jednako zahtevan posao. Ne postoji lakši ili teži angažman, već samo dobre i loše uloge. Pokušaću da se posvetim i filmu i televiziji, jer ne želim da pravim razliku. Bitno mi je da igram uloge koje nisu tako uobičajene i koje se ne uklapaju u šablone. Ukoliko nakon završetka snimanja komedije dobijem ponudu da zaigram zanimljivu ulogu u nekoj seriji, bez oklevanja ću je prihvatiti”.

Nastavak ekskluzivnog intervjua možete pročitati u najnovijem broju magazina TV Novele!

Povezane vesti:

Srejite o otmici: Nisam silovana niti prebijena!
U novoj epizodi serije “Odbačena”: Višnu ima tajnu koja će se razotkriti na balu pod maskama
Rašmi Desai: Suprug me je zaprosio hemijskom olovkom!
Iza kulisa serije “Odbačena”: Niko nije nezamenljiv!

2 komentara

  1. lana je ostavio komentar 10/03/2013 u 17:06

    On je meni simpa tip :D

  2. Jovana je ostavio komentar 12/03/2013 u 16:53

    Gaurav Copra je jako lep,najbolji je. ♥ :-)

Ostavi komentar