Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!

Članak objavljen: 02.04.2016 u 15:14 časova

Vest o samoubistvu indijske glumice Pratiše Benerdži (24), zvezde serije “Mala nevesta”, zatekla je njene kolege, koji tvrde da ona nikada ne bi digla ruku na sebe.

Društvene mreže vrve od poruka saučešća Pratišinoj porodici. Mladu glumicu kolege opisuju kao “devojku punu života, uvek nasmejanu” te i ne čudi što je većina onih koji su poznavali Pratišu najpre pomislili da je vest o njenom samoubistvu samo neslana prvoaprilska šala.

Ipak, kako 24-godišnja glumica nije ostavila oproštajno pismo, i dalje postoji sumnja da nije u pitanju samoubistvo.

Glumica Doli Bindra izjavila je za “Times of India” da je Pratiša bila psihički jaka, te da nikada ne bi digla ruku na sebe:
- Često smo se družile na snimanjima. Bila je jaka i stabilna, nikada ne bi počinila samoubistvo.

I glumac Adžaz Kan sumnja da je reč o samoubistvu.
- Ubeđen sam da je neko dobro isplanirao ovo ubistvo! - izjavio je on. – Nemoguće je da se Pratiša ubila. Bila je jaka, stabilna ličnost. Jednostavno, ona nije tip samoubice. Mislim da je u pitanju ubistvo, a ako se stvarno ubila, onda je bila primorana na to.

Sve se, smatra Adžaz, desilo zbog njenog ljubavnog života.

- Prestala je da se viđa sa prijateljima zato što se to nije sviđalo njenom vereniku. Čim sam video tog momka, rekao sam joj da mora da se čuva pošto je jako lepa… Video sam je pre neki dan, bila je sasvim dobro. Kako odjednom samoubistvo?! Sve to mi je sumnjivo - kaže Kan, koji je takođe bio sa Pratišom u „Velikom bratu“.

I drugi koji su je poznavali su u šoku i sumnjaju da se ona zaista ubila.

- Bila je tako vesela i puna života. Veliki laf, dobar prijatelj i ja mislim da je nemoguće da se ubila - rekao je Džej Banušali, indijska TV zvezda - Nikad nije bila loše raspoložena. Ne znam šta da mislim.

Pratiša Benerdži pronađena je juče mrtva u svom stanu u Mumbaju. Vest o smrti potvrdila je policija, ali je istraga još u toku.

Prema dosadašnjim izveštajima, njena smrt povezuje se sa problemima koje imala sa svojim verenikom Raulom Radžom. Opet, neki mediji tvrde da je on obavestio javnost o njenoj smrti, dok drugi kažu da je Rahul u bekstvu i da je nedostupan.

Izvor: Alo, Žena Blic, 24sata
Foto: Promo, Instagram

Povezane vesti:

Prijatelj “Male neveste” objavio šokantne detalje o smrti glumice
Ovako je izgledao poslednji dan “Male neveste”
Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”
Zvezda serije “Mala nevesta” pronađena mrtva

Ostavi komentar