Ljubavna drama zvezda iz serije Odbačena: Nakon braka usledio dramatičan razvod

Članak objavljen: 15.10.2014 u 22:30 časova

Kako zbog tradicije tako i zbog novousvojenih navika ženske osobe u Indiji su diskriminisane. To je zato, a ni našoj tradiciji nije strano, jer se smatra da su kćerke samo privremeno u roditeljskoj kući. Po hindu tradiciji, isključivo muški potomci su naslednici kuće,  i celokupne nepokretne imovine. Bez obzira da li je u pitanju prodavačica ili  popularna glumica koja zarađuje pristojnu sumu novaca diskriminacija je na neki način prisutna…

Tome u prilog ide ljubavna drama Rašmi Desai (Tapasija) i Nandiš Sandu (Vir) glumaca popularne indijske serije “Odbačena” koja se emituje na OBN televiziji koja je nedavno dobila i nove elemente.

Podsećanja radi iskrice su na početku veze frcnule već na setu, a romansa je bila krunisana brakom koji je završio skandalom o kojem je brujala cela Indija. Glumica Rašmi  Desai je optužila supruga Nandiša Sandu da  je fizički i psihički maltretirao.

Prema važećim zakonskim propisima u Indiji su polovi ravnopravni. Štaviše, u jednome su žene “ravnopravnije” od muškaraca: pravo da biraju i budu birane ostvaruju sa osamnaest godina, dok se muškarcima punoletstvo priznaje tek u dvadeset prvoj. U praksi je, međutim, drugačije: žene su uglavnom nižeg stepena obrazovanja, po pravilu nemaju privatne imovine, neuporedivo ih je manje zaposleno, u čekaonicama lekarskih ordinacija retka su pojava. Shodno tome cela stvar je zataškana. Prema glasinama koje su kružile glumac je optužio suprugu da je posesivna. Rašmi je nedugo nakon toga napustila zajednički dom preselivši se kod roditelja. A pre dva meseca je vratila i devojačko prizime.

Nakon dramatičnog raskida nekadašnji ljubavnici su se zakleli da nikad više neće razmeniti niti jednu reč. Ali kako kaže stara izreka nikad ne reci nikad! Par se nedavno susreo oči u oči na rođendanskoj proslavi njihove zajedničke prijateljice Tine Dute koja je neposredno pred rođendan okončala ljubavnu vezu sa producentom Maheš Kumarom Jaisvalom. Tina inače igra duplu ulogu u seriji „Odbačena“ (Iću i njenu kćerku Miti). Kako je Tina zajednička prijateljica na zabavu je pozvala njoj drage i bliske osobe a među kojima je bio i popularni dvojac sa kojim popularna glumica ima veoma blizak odnos. Na rođendansku zabavu, bivši ljubavnici su stigli odvojeno izbegavajući mogući susret. Uprkos želji i trudu da se ne sretnu ipak na kraju su bili prinuđeni razmeniti kurtoazne pozdrave. Kako pišu mediji u Indiji uprkos međusobnom hladnom odnosu oboje su uživali u zabavi što potvrđuju i fotografije koje su dospele u javnost.

Izvor: Doznajemo.com
Foto: Instagram

 

 

Povezane vesti:

Rašami Desai: Stop torturi, razvodim se!
Sve tajne indijskog Roberta Patinsona!
Tina Duta: Otela mladoženju pred venčanje!
U indijskim maratonskim sapunicama ne postoje fiksni honorari

Ostavi komentar