Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”

Članak objavljen: 02.04.2016 u 16:32 časova

Bolivud je juče šokirala vest da je zvezda indijske serije „Mala nevesta“ Pratiša Banerdži u 24. godini izvršila samoubistvo. Njeni prijatelji sumnjaju da je reč o ubistvu, a mediji spekulišu da je to učinila zbog ljubavi.

Ljubavna priča Pratiše Banerdži i producenta Raula Radža ličila je na indijsku bajku. Vremenom je postala turbulentna, ali, ko bi pomislio da bi mogla da ima tragičan kraj.

Glumicu je obešenu u njenom stanu u Mumbaju našao upravo Raul. Prošlo je tek nekoliko meseci otkako su počeli da planiraju venčanje, a on je već postao jedan od osumnjičenih za njenu smrt.

Pročitajte i… Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!

Slavni indijski par upoznao se 2013. godine na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Posle godinu i po sreli su se u noćnom klubu. Još nekoliko susreta, dugi razgovori, odlično razumevanje i Pratiša je bila sigurna da je on on čovek njenog života. Ljubavna romansa je počela, bili su nerazdvojni.

Na prošlogodišnjem tamičenju u TV rialitiju poznatih, „Snaga parova“ bili su uzbuđeni zbog planiranja venčanja. Čak su na proslavu pozvali i druge slavne parove iz šoua. Izjavili su da je boravak u rialitiju samo potvrdio njihova uverenja da su stvoreni jedno za drugo.

Ali, ne bi se baš reklo. Pratišini prijatelji kažu da je u poslednje vreme bila uznemirena, a da je uzrok takvom stanju bio upravo Raul. Navodno ju je ostavio i verio se sa drugom. Tu je i izjava Pratišine prijateljice da ju je zvala u petak da bi saznala nešto o Raulovoj bivšoj devojci jer je sumnjala da je vara.

Poslednji status lepe glumice na „Votsapu“ glasi: Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa. Možda je to njena poslednja poruka.

Podsećamo, glumica je juče pronađena mrtva u svom stanu. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: india.com/24sata
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Prijatelj “Male neveste” objavio šokantne detalje o smrti glumice
Ovako je izgledao poslednji dan “Male neveste”
Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!
Zvezda serije “Mala nevesta” pronađena mrtva

Ostavi komentar