Mahi Vij otvara vrata svog doma: Orijentalni raj lepe Nakuše!

Članak objavljen: 21.02.2014 u 19:30 časova


Tridesetdvogodišnja indijska glumica Mahi Vij, Nakuša iz istoimene serije, u braku je već dve godine, a srce joj je zarobio kolega glumac Džej Banušali. Iako se još nisu venčali po tradicionalnom indijskom obredu, njih dvoje žive zajedno u luksuznom stanu u srcu Mumbaja. Svaka sitnica u ovom živopisnom, raskošnom ljubavnom gnezdu brižljivo je odabrana, dom mladog para odiše indijskom tradicijom i kulturom, na šta su veoma ponosni.
Džej se nije mnogo pitao oko uređenja, sve sam sama osmislila, a dizajneri su moje ideje sproveli u delo”, ističe Mahi.
Enterijerom dominiraju jarke, bogate boje, prostrane sobe prepune su zanimljivih detalja, skupocenih tepiha, bogato ukrašenih draperija i rezbarija, a ono što ovaj dom čini posebnim svakako je neverovatna toplina. ”Dok smo renovirali prostor, prolila sam dosta suza, znoja, a bogami i krvi!”, našalila se lepa glumica, priznajući da je neprestano trčkala za majstorima govoreći im šta da rade, a u jednom momentu se čak i sama prihvatila grubih radova.
Agonija je trajala mesecima, ali verujem da je dekoraterima i radnicima bilo najteže”, našalio se Džej.

Spavaća soba najveća je prostorija u stanu i njen centralni deo zauzima ogroman bračni krevet ukrašen klasičnim indijskim motivima. ”Obožavam velike ležaje i mnogo jastuka, što svakako predstavlja problem kada ujutro morate da nameštate krevet”, otkrila nam je naša popularna domaćica.

U dnevnoj sobi, Mahi i njen suprug provode najviše vremena: tvrde da ništa ne može zameniti romantične večeri uz kamin i flašu crnog vina.

Nakit je sastavni deo indijske kulture, a Mahi je svojim obožavaocima dopustila da zavire i u njenu raskošnu kolekciju asesoara.

Iako ne provodi mnogo vremena u kuhinji, glumica je prilikom renoviranja stana insistirala na tome da ova prostorija bude velika. ”Obožavam da kuvam, ali to u poslednje vreme činim retko jer imam mnogo obaveza. Uvek se radujem kada imamo goste na večeri”, kaže lepa glumica.

Šare u orijentalnom stilu nisu zaobišle ni kupatilo koje ima ogroman prozor, i to iznad kade. Kada smo ih zamolili da nam objasne otkud to, par se zagonetno nasmešio pokazujući rukom na roletne koje mogu (ali i ne moraju) da se spuste kada se neko kupa.

Mahi je posebno ponosna na raskošno ogledalo koje je sama dizajnirala.

Tekst: Life Content

Ključne reči: , ,

Povezane vesti:

Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!
Dataiz iz serije “Nakuša”: Nemam vremena da razmišljam o setu
Mishal Raheja: Moj fetiš je garderoba!
Stiže “Nakuša”: Indijska hit serija uskoro kod nas

Ostavi komentar