Ovako je izgledao poslednji dan “Male neveste”

Članak objavljen: 04.04.2016 u 17:00 časova

Smrt planetarno popularne glumice Pratiše Banerdži obavijena je velom misterije zbog tvrdnji glumičinih prijatelja da se nije ubila, već da je neko isplanirao njeno ubistvo.

Osim toga, u istrazi postoje kontradiktornosti u vezi sa dokazima o samoubistvu, a nadležni organi se bave tim detaljima.

Kako pišu indijski mediji, Pratiša je kobnog dana viđena sa verenikom Raulom Radžom Sajnom u Mumbaju. Navodno se par žestoko posvađao, a rasprava se završila šamarom.

- Raul je prilično jako udario svoju verenicu. Pratiša je nakon šamara pala. Posmatrači su bili zapanjeni, a još više činjenicom da joj verenik nije pomogao da ustane sa asfalta - piše „Spotboye“.

Oni navode da se mala nevesta nekoliko sati kasnije obesila u svom stanu u Mumbaju, a njeno beživotno telo našao je upravo on. S druge strane, prema nezvaničnim informacijama, Pratiša na vratu nije imala mnogo izražene tragove omče, dok je na levom obrazu imala modricu. Osim toga, ni oči ni jezik joj nisu iskočili, što je uobičajeno kada se neko obesi.

U javnost je procurila i informacija da Pratiša nije ostavila oproštajnu poruku. Ipak, njen poslednji status na aplikaciji „whatsapp” donekle upućuje na mogućnost samoubistva i liči na poslednju poruku.

„Čak i nakon smrti neću ti okrenuti leđa“, piše u njenom telefonu, uz smajli. Pratišin dečko Radž jedna je od prvih osoba koje su ispitane u policiji jer, bez obzira na neslaganja, trebalo je da se uskoro venčaju.

- Pratiša je u petak zvala drugaricu da je pita neke stvari o Raulovoj bivšoj devojci. Sumnjala je da je vara - rekla je jedna od prijateljica.

Lokalni mediji pišu da je Radž tokom boravka u bolnici izgledao smireno i da je tvrdio da će dočekati Pratišine roditelje.

Izvor: Alo
Foto: Facebook, Instagram

Povezane vesti:

Prijatelj “Male neveste” objavio šokantne detalje o smrti glumice
Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”
Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!
Zvezda serije “Mala nevesta” pronađena mrtva

Ostavi komentar