Snaja otkriva: Smita Bansal je lopuža!

Članak objavljen: 21.01.2016 u 10:00 časova

Ljubitelji “Male neveste” odično pamte dobrodušnu Sumitru, koju je odigrala indijska glumica Smita Bansal. Ona je prošle godine napustila seriju, odlučna u nameri da izgradi političku karijeru. Međtuim, čini se da su se takvi snovi raspršili!

Naime, Smita je optužna da je lopuža! Da, dobro ste pročitali! Njena snaja Mega Gupta prijavila ju je policiji jer joj je ukrala skupocenu dijamantsku ogrlicu, pa sada Smita pred sudom pokušava da dokaže svoju nevinost.

U KANDŽAMA NASILNIKA

Sve je počelo 2009. godine, kad se Smitin brat Šaurab Bansal oženio bogatom Megom. On i njegov otac primorali su je da se s njima upusti u rizične poslovne poduhvate, što je ona, želeći da bude dobra supruga i snaja, prihvatila bez pogovora. Potom je spakovala kofere i zajedno sa suprugom se preselila u luksuzan penthaus u Londonu. Tamo je trpela psihofizičko nasilje, a neprijatno se iznenadila kad je na venčanju suprugovih prijatelja ugledala svoju snaju Smitu kako oko vrata nosi njenu dijamatsku ogrlicu.

Šta se dalje dogodilo i kakva je sada situacija, saznaćete čim nabavite novi broj “TV Novela”, koji vas čeka na kioscima!

Povezane vesti:

Prijatelj “Male neveste” objavio šokantne detalje o smrti glumice
Ovako je izgledao poslednji dan “Male neveste”
Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”
Kolege tvrde: Mala nevesta nije izvršila samoubistvo!

Ostavi komentar