Sve tajne indijskog Roberta Patinsona!

Članak objavljen: 30.12.2015 u 10:00 časova

Sidart Šukla, Šašank Vijas, Nandiš Sandu i ostali indijski lepotani više nisu u centru pažnje, bar kada je u pitanju srpska publika. Sudeći prema mnogobrojnim pismima koja smo dobili od vas, zasenio ih je seksepilni Vivijan Dsena, junak serije “Madhubala“, koja se od prošlog meseca emituje na TV Happy. Ovaj macan ima 27 godina i, na žalost miliona obožavateljki, od 2013. godine je u srećnom braku s koleginicom Vahbiz Dorabđi – s obzirom na to da je on Hrišćanin, a da je ona odgajana u budističkom duhu, venčali su se samo pred matičarem. Vivijan je svetsku slavu stekao ulogom Rishaba Kundre u maratonskoj sagi čija je radnja smeštena iza kulisa sedme umetnosti, a s partnerkom Drašti Dami ostvario je neverovatnu hemiju. Proćaskali smo sa zgodnim lepotanom, želeći da saznamo nešto više o njemu.

Jeste li od detinjstva maštali o glumi?
- Nikako! Kao dečak, sanjario sam o karijeri fudbalera. Moji otac i majka profesionalno su se bavili sportom, pa sam i sebe video na terenu. Međutim, tokom studija inženjerstva, dobio sam priliku da koračam modnim pistama, a nakon toga sam uplovio u glumački svet. Baš sam imao sreće! (smeh)

Kako održavate dobar izgled?
- Opet moram da pomenem svoje roditelje. (smeh) Sve je to u genima – kako ličnost, tako i telo. Hranim se zdravo, preferiram vegansku ishranu i naravno, redovno vežbam. Ipak, trudim se da ne stavljam fizički izgled u prvi plan, karta na koju uvek igram jeste moja ličnost.

Nastavak intervjua sa Vivijanom pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Rašami Desai: Stop torturi, razvodim se!
Šašank Vijas: Ljudi su mi se smučili!
Šašank Vijas: Misli da je nezamenjiv! A da li je?!
Toral Rasputra: Vraćajte Sidarta ili odoh!

Ostavi komentar