U poseti kod Konsuelo Lusardo: Mirna oaza prefinjene dame!

Članak objavljen: 18.02.2015 u 13:02 časova

Cenjena glumica Konsuelo Lusardo, Rufina iz serije ”Ljubavna priča”, živi u prostranom stanu na periferiji kolumbijske prestonice.

Uredila ga je sama, a kaže da obožava da provodi vreme u njemu:
”Kad nisam na setu, najradije ostajem kod kuće, odakle mogu da vidim gotovo ceo grad”, ističe ona.

”U slobodno vreme uživam u klasičnoj muzici sa gramofona”, priča kroz smeh, dodajući da obožava antikvitete.

”Volim stare stvari, što možete videti čim kročite u moj dom. Ima ih svuda. To su predmeti koji su se nekada koristili, ukrasi, čak i retki primerci nekih knjiga. Moja biblioteka nije velika, ali jeste veoma vredna”, kaže glumica koju trenutno pratimo na lokalnim televizijama u ulozi Rufine u ”Ljubavnoj priči”.

”Svaki put kada mi prijatelji dođu u posetu, paze na svaki korak, u šali kažu da se osećaju kao u muzeju. Ipak, mnogo im je lakše kada se smeste na modernu garnituru u dnevnoj sobi”, zaključuje Konsuelo, čiji dom predstavlja savršen spoj daleke prošlosti i modernog doba.

”Sofa u dnevnoj sobi u kontrastu je sa antikvitetima kojih ima po čitavom stanu. Iako deluje kruto, vrlo je udobna”, objašnjava naša domaćica.

”Moj deda je bio cenjeni lekar. Želela sam da njegov portret krasi jedan od zidova u mom stanu, veoma sam ponosna kada je pogledam, a nadam se da je i deka ponosan na mene”, kaže glumica.

”Kako vam se dopada moj gramofon?”, pita Konsuelo kroz smeh i dodaje da on zaista radi. ”Često na njemu puštam džez ili klasičnu muziku”, kaže ona.

”Spavaća soba je prostrana, a pored ogromnog kreveta tu su fotografije mojih najmilijih na komodi pod prozorom. Dan mi uvek lepo počne kad pogledam njihova lica čim se probudim”, kaže naša domaćica.

”Mada imam mnogo knjiga, ne mislim da mi je biblioteka velika. Ipak, tu su samo probrani naslovi, većinom klasici koje je danas teško naći”, priča ona.

”Stočić ima samo četiri stolice, jer mi više od toga nije potrebno”, kaže Konsuelo, dodajući da često kuva, ali da najviše voli da podeli ručak sa bliskim prijateljima.

Povezane vesti:

Ljubavna priča koja stoji iza smrti “Male neveste”
U poseti kod Rozmeri Borhes: Veseli kutak umetničke porodice
U domu Horhea Poze iz serije ”Divlja mačka”: Plavo – kako to momački zvuči!
Zavirite u dom Vilme Eles, Karoline iz serije “Kako vreme prolazi”

Ostavi komentar