Adela Norijega je zaista bila trudna!

Članak objavljen: 08.08.2013 u 17:03 časova


Mnogi se već godinama pitaju gde je i šta radi Adela Norijega, po mnogima kraljica meksičkih sapunica, koja je svoju poslednju telenovelu snimila 2008. godine. Ako je verovati informacijama iznesenim u emisiji “Divos”, Norijega već četiri godine živi u Kolumbiji, ali ne sama. Društvo joj pravi četvorogodišnji sin!
Adela se pre četiri godine pojavila na jednoj dodeli nagrada u Akapulku, gde su svi primetili da se malo “ubucila”. Ipak, tada je demantovala da je u drugom stanju, ali je najavila da će se na duže vreme povući iz sveta telenovela. Meksički mediji uveravaju javnost da su došli do šokantnog otkrića – Adela je zaista bila trudna! Međutim, identitet oca deteta nije poznat, ali spekuliše se da je u pitanju Kolumbijac Rafael de Gusman.
Podsećamo, glumica je 2012. godine viđena u prostorijama “Televise”, navodno zainteresovana za glavnu ulogu u telenoveli “Amores Verdaderos”, producenta Nikandra Dijaza, u kojoj bi po četvrti put u karijeri igrala sa Eduardom Janjezom. Ipak, tu ulogu je na kraju dobila Erika Buenfil.

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Doleću rode: Rubi čeka bebu?!
Janjez: Gej žigolo osvaja lepotice!
Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”
Kolunga poručuje: Ne mrzim Eduarda Janjeza!

Ostavi komentar