Ana Brenda priželjkuje telenovelu Salme Hajek

Članak objavljen: 11.10.2015 u 11:00 časova

Nakon što se njena junakinja Veronika iz telenovele “Neoprostivo” oprostila u nedelju od meksičke publike, Ana Brenda je rešila da se s malih ekrana nakratko preseli u pozorište.

Zvezda “Neukrotivog srca” zaigraće u mjuziklu “Laži”, sa kojim će uskoro krenuti na višenedeljnu turneju po rodnom Meksiku. Zatim će spakovati kofere i vratiti se u Los Anđeles, gde planira da usavrši glumu i engleski jezik, i pokuša da se nametne tamošnjoj filmskoj industriji. Ona je, takođe, otkrila da se prijavila na kasting za ulogu u telenoveli Salme Hajek, kojom će njena slavna zemljakinja pokušati da američkoj publici prikaže Meksikance u pozitivnom svetlu. Akcenat sapunice (prikazivaće se na Ej-Bi-Siju) neće biti na uobičajenoj borbi između dobra i zla, bogatih i siromašnih, već na priči o obrazovanim ljudima s dobrim ukusom, koja će prikazati arhitektonsko i kulturno blago njene zemlje.

- Bila bi mi čast da budem deo takvog projekta. Od prošle godine živim u Los Anđelesu. Potpisala sam ugovor s jednom glumačkom agencijom i nadam se da ću uskoro tamo nastaviti karijeru – poručila je Ana Brenda.

Izvor: Novosti
Foto: Guliver/Getty

Povezane vesti:

Život kao u tevenoveli: Šta je sve preživela Zlobnica i kako danas izgleda
Nova telenovela: Stiže “Izdano srce”!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!

Ostavi komentar