Ana de Armas: Bivši nije vredan pomena!

Članak objavljen: 06.06.2013 u 17:04 časova


Španska glumica Ana de Armas briljirala je igrajući Karolinu u hit seriji “Internat”, koja ju je i proslavila. Međutim, naprasno je napustila taj projekat i otputovala u SAD gde je usavršavala svoj engleski, maštajući o Holivudu, u koji će uskoro ući na velika vrata. Naime, ona će za nekoliko nedelja početi da snima film “Hands of Stone”, čija je premijera zakazana za narednu godinu i u kome će stati rame uz rame sa legendama Robertom de Nirom i Endijem Garsijom. Pored toga, nedavno je završila snimanje horor filma “El Callejón”. I dok na poslovnom planu niže uspehe, privatno joj ne cvetaju ruže – nakon spekulacija koje su počele krajem prošle godine, Ana je nedavno potvrdila da se razvodi od glumca Marka Kotleta, sa kojim je bila u braku godinu i po dana.

Iako ste prvo poricali da se razvodite od Marka, na kraju ste ipak priznali da je bračnoj idili došao kraj. Šta se dogodilo?
Ne želim da govorim o tome. To je moj privatni život, sa Markom sam bila u braku godinu i po dana, bilo je lepo dok je trajalo, ali ne vredi govoriti o prošlosti. Reći ću samo da sam dobro, ne tugujem i potpuno sam posvećena poslu.

Nastavak ekskluzivnog intervjua možete pročitati u najnovijem broju TV Novela!

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Red Carpet: Ana de Armas zablistala uz Kijanu Rivsa!
Ana de Armas: Kijanu Rivs je moj rob!
Martin Rivas: Nije ispunio očekivanja obožavalaca!
Migel Anhel Munjoz: Pred kamerama sa Šeron Stoun!

Ostavi komentar