Anđelik Bojer: Sebastijan Rulji nije savršen muškarac

Članak objavljen: 25.06.2016 u 11:00 časova

Zvezda “Tri Ane”, telenovele o kojoj se trenutno najviše govori, rimejka čuvenih “Ljubavnih veza”, glumica Anđelik Bojer nalazi se pred velikim profesionalnim izazovom, ali i pod stalnom unakrsnom vatrom očekivanja svojih i fanova jedne od Televisinih kultnih melodrama. “Popuniti” cipele legendarne Lusero, čije su tri Marije ostale sinonim višestrukih rola, ali i ostaviti lični pečat Anama, prema jednima za nju je bio pretežak zadatak, dok drugi smatraju da je to bilo preko potrebno osveženje. U međuvremenu, Bojerova odoleva kritici i nastavlja rad na seriji, ističući da mir i samopouzdanje duguje svom partneru pred kamerama, ali i u ljubavi – Sebastijanu Ruljiju.

- Uz njega sam naučila šta znači sreća, ali i kako da prihvatim mnogo mirniji i staloženiji način života. On je bio pozitivna struja koja me je u pravom trenutku, kad sam proživljavala teške trenutke u životu, izvela na pravi put - ističe Anđelik, i dodaje da ne postoji stvar na atraktivnom glumcu u koju nije ludo zaljubljena. - Oduvek sam se divila njegovoj unutrašnjoj lepoti. Čak i više nego onoj fizičkoj. Naravno, volim njegov osmeh, pravu mušku bradu i bujnu kosu, njegove ruke i zgodno telo. Ipak, daleko više cenim Sebastijanov karakter. Sigurnost i samopouzdanje kojim odiše i koje uliva i meni.

Međutim, da bi razuverila brojne Ruljijeve obožavateljke, koje lepoj glumici verovatno zavide što se umesto njih nalazi u njegovom zagrljaju, Bojerova dodaje da je čuveni latino zavodnik daleko od savršenog muškarca.

- Kao i svi, i Sebastijan je neverovatno neuredan. Naročito u kupatilu. To mi najviše smeta kod njega. Kad uđem u toalet posle njega, imam osećaj da se umivao i prao zube svuda po prostoriji. Sati su potrebni da se osuši voda koju on isprosipa po pločicama - iskrena je glumica.

Izvor i foto: Novosti

Povezane vesti:

Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Sve ljubavi Anhelik i Sebastijana!
Ovako danas izgleda latino zavodnik iz serije “Rubi”

Ostavi komentar