Anhelik Bojer: Napisala svojoj preminuloj majci emotivno pismo

Članak objavljen: 30.06.2014 u 16:30 časova

Skoro dve nedelje od kako je preminula majka Anhelik Bojer, glumica je podelila emotivno pismo sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, u kojem je izrazila zahvalnost na podršci i poštovanju koje su pokazalai nakon što je ova tužna vest objavljena.

“Ovo je najsnažniji udarac koji me je ikada pogodio. Nedostaje mi kao što nisam mislila da je moguće da ti neko nedostaje. Još uvek želim da se oprostim sa njom. Ali ne mogu. Ne znam postoji li nešto posle smrti, ne znam živi li moja mama još negde osim u našim srcima, da li može da nas vidi, ne znam. Ranije to nije bilo važno, ali sada jeste, sada želim svom svojom snagom da nas još uvek vidi, da moj brat i ja nastavljamo da sledimo njenu veliku ljubav koja je trajala 33 godine, da idemo dalje sledeći njene savete i učenja, sa njenom ljubavljukoja je uvek prisutna.”

“Najtužnije noći umom životu videla sam kako odlazi najsnažnija žena koju sam u životu upoznala”

“Ne mogu pronaći takvu ženu ni u filmovima, ni u realnosti, ni u knjizi. Ona je bila moja mama. Nikada neću imati dovoljno jake reči da iskažem bol koji osećam zbog gubitka nekog tako važnog u mom životu. Želim da te vidim ponovo srećnu, mama. Nedostaješ mi.”

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Sve ljubavi Anhelik i Sebastijana!
Anhelik Bojer proklinje domovinu

Ostavi komentar