Anhelik Bojer: Nisam neko ko se naslepo predaje!

Članak objavljen: 24.08.2013 u 15:02 časova


Ljubitelje telenovela osvojila je ulogom zločeste Terese u istoimenoj seriji, koja ju je preporučila za rolu dobrodušne Elise Kastanjon u “Ponoru ljubavi” (Prva TV). Mada je pre toga igrala u pet telenovela, od kojih su najveći uspeh postigli “Buntovnici”, Anhelik Bojer su proslavile i učinile jednom od najpopularnijih mladih meksičkih glumica pomenute serije. Uprkost činjenici da je tumačila dva potpuno suprotna karaktera, glumica ističe da se nije prepoznala ni u jednom. Gluma je za nju, kako kaže, posao, u koji ne unosi intimne delove ličnosti, već nastoji da oživi osobe iz scenarija.
Teresa me je promenila u profesionalnom smislu, a privatno mi je donela ljubav života učinivši me srećnom i emotivno ostvarenom ženom“, kaže Anhelik Bojer. “Označila je novu etapu u mojoj karijeri, dokazavši da sam stasala za glavne uloge. Zahvaljujući njoj dobila sam prestižnu nagradu “TV i novelas”, na koju sam mnogo ponosna. Elisa me je, pak, naučila koliko strastvena mogu da budem. Otkrila mi je najskrivenije delove mog bića, sa njom sam zaronila u svoju dušu, ali nisam ona. Verujem da sam skromna i ponizna devojka, čemu me je naučila i na tome sam joj zahvalna.”
Dok se u serijima za njenu ljubav otimaju muškarci, trenutno najpoželjniji meksički glumci, ova lepotica u privatnom životu nema takvih problema, jer je u skladnoj višegodišnjoj vezi sa producentom Hoseom Albertom Kastrom. Upravo onim koji je potpisao “Teresu”. Budući da je između poznatih ljubavnika razlika u godinama dupla, te da se sa tim ne slažu glumičini roditelji, o njihovom ljubavnom životu ispredali su se razni tračevi. Najsočniji su bili oni po kojima su roditelji želeli da glumicu pošalju na kliniku za odvikavanje od narkotika, ubeđeni da se njihova ćerka pod uticajem slavnog producenta odala marihuani. Da vatre ima tamo gde ima i dima, govore najsvežije vesti o tome da je Bojerova posle više od godinu stupila u kontakt sa majkom i ocem. Nakon što je saznala da joj mama boluje od srca, zbog čega se podvrgla operaciji, obnovila je, uprkos neslaganju oko njene emotivne veze, odnos sa roditeljima. Ipak, o intimnim stvarima Anhelik ne želi da govori.
Ne razumem one koji sude na osnovu izmišljotina, kao i motive onih koji takve neistine iznose u javnost. Jedini cilj jeste da povrede, a kada nastojite da lažima nečiji život pretvorite u pakao – sigurno niste dobar čovek. Jesam romantična, umem da budem i melodramatična, ali nisam histerična i sklona depresijima. Veoma sam razborita i staložena. Svaki korak u životu dobro odmerim. Nisam neko ko se naslepo predaje. Ne mogu se pohvaliti velikim brojem veza. Mlada sam i moje ljubavi su se razvijale zajedno sa mnom. Nekome 25 godina može da zvuči malo, ali ja se osećam zrelo, jer je već mnogo iskustva iza mene. Ljudi na televiziji stare brže od onih sa druge strane malog ekrana. Tokom sedam serija, uz svoj, proživela sam sedam različitih života, a neko za osamdeset proživi samo jedan“, tvrdi Anhelik.
O eventualnom venčanju zaljubljeni par ne razmišlja jer ima previše poslovnih obaveza. Njihova veza zasniva se na poštovanju i razumevanju, a papir im ne predstavlja garanciju ljubavi.
Vremena se menjaju, baš kao i uverenja. Tradicija je tu da trpi promene, a institucija braka dobija novu formu. Želim da se jednog dana ostvarim kao majka i da doživim 25 godina ljubavi sa čovekom koga volim. Hoću li to ozvaničiti potpisom u knjizi venčanih, uopšte mi nije važno“, ističe glumica, koja je u odličnim odnosima sa ćerkama svog dečka i njegove bivše partnerke, sadašnje prve dame Meksika Anhelike Rivere.
Bojerova se trenutno priprema za glavnu ulogu u novoj verziji serije “Venčanja iz mržnje”, koju je pre deset godina obradila Karla Estrada pod nazivom “Prava ljubav”. Rimejk će nositi naziv “Ono što mi je život ukrao” i naslediće u novembru “Oluju”, čije se prikazivanje u Srbiji očekuje početkom septembra.
Ekipa serije se uveliko sastaje i upoznaje sa scenariom. Napisano je 50 epizoda. Polako ih iščitavam i oživljavam glavne karakteristike mog lika. Tumačila sam dobre i loše devojke. Mada je ova pozitivan lik, želim da je učinim što realnijom i to je novi izazov koji serija stavlja pred mene“, veli glumica, čije ime Meksikanci teško izgovaraju, verovatno i zbog toga što je Anhelik poreklom Francuskinja.

Izvor: Novosti

Povezane vesti:

Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!
Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Sve ljubavi Anhelik i Sebastijana!
Anhelik Bojer proklinje domovinu

Ostavi komentar