Araseli Arambulja i Horhe Luis Pila: Neverovatna hemija u seriji “La Patrona”!

Članak objavljen: 23.06.2013 u 18:02 časova


Američki “Telemundo” i meksički “Argos” počeli su da sarađuju početkom prošle decenije, a među hitovima koje su zajedno realizovali ističu se “Ciganke”, “Slomljeno srce” i “Osveta”. Nakon što je 2007. godine završeno snimanje megapopularne “Marine”, lepa saradnja je prekinuta, da bi prošle godine bila obnovljena realizacijom serije “Rosa Diamante”. Ipak, vrhunac partnerstva svakako je uspešna telenovela “La Patrona”, u kojoj glavnu ulogu igra Araseli Arambulja, koja je prošle godine potpisala ekskluzivni ugovor sa “Telemundom”. Njenog partnera glumi Horhe Luis Pila, dok se u ulozi negativke pojavljuje sjajna Kristijan Baš. Tu su i Gonzalo Garsija Vivanko, Erika de la Rosa, Tomas Goros, Kristijan de la Kampa, Martin Barba, Manuel Balbi i drugi. Zanimljivo je da je pilot epizoda telenovele predstavljena još polovinom prošle godine, kada se nagađalo da bi Araselin partner mogao da bude Henkarlos Kanela. Na kraju su u trci za glavnu ulogu bili Kristijan de la Fuente, sa kojim je ona već igrala u “Divljem srcu”, Mario Simaro, Kristijan Mejer i Gonzalo Garsija Vivanko, kome je uloga protagoniste izmakla “za dlaku”, ali je ipak ostao u projektu. Telenovela je originalno delo Valentine Parage, mada je jednim delom bazirana na hitu iz osamdesetih godina “La Dueña”, autora Hosea Ignasija Kabruhasa.
Popularna “La Patrona” razlikuje se od novijih “Telemundovih” ostvarenja i po tome što je većina scena snimljena u eksterijeru. “Ovde je sve stvarno, nema studija kao u drugim produkcijama. Bilo mi je teško kada sam morala da se spustim duboko u rudnik, ali to je istovremeno i nezaboravno iskustvo, jer nikada do sada nisam radila u takvim uslovima“, ispričala je Araseli, koja je ostvarila odličnu hemiju sa Horheom Luisom Pilom. “Osim što je lepa, ona je divna žena, već na kastingu smo imali neverovatnu hemiju. Razvili smo lepo prijateljstvo, razgovaramo o svemu“, ispričao je Pila, dodajući da mu je drago što se upravo ulogom u ovoj telenoveli vratio u Meksiko, gde nije snimao od 2002. godine.

Sinopsis
Gabrijela Suarez jedina je žena koja radi u rudniku zlata u selu San Pedro de Oro. Kćerka je Tigrea Suareza, cenjenog rudara, ali zbog činjenice da je samohrana majka koja radi “muški posao”, neprestano trpi ruganje pojedinih kolega. Ipak, zahvaljujući buntovničkom duhu, uspešno staje na kraj maltertiranjima, koja su potpuno bezazlena u poređenju sa onim što je preživela kada je imala 16 godina. Tada ju je silovao Fernando Beltran, sin najmoćnije žene u okrugu, Antonije Gere, među meštanima poznate kao Gazdarica. Kada je Gabrijela saznala da joj je silovatelj napravio dete, otišla je kod tetke u drugo selo i tamo rodila sina Davida, a po povratku u San Pedro svima je rekla da ju je otac deteta prevario i napustio. Kada vlasnik rudnika i Gabrijelin zaštitnik Marselo Vidal umre pod čudnim okolnostima, većina njegove imovina prelazi u ruke “ucveljene” udovice Antonije. Gazdarica želi da njen stariji sin Alehandro preuzme brigu o rudniku. Kada se on i Gabrijela sretnu, među njima će se roditi ljubav, koja će izazvati gnev Antonije i proračunate Irene, koja želi mlađeg Gazdaričinog sina samo za sebe. Za to vreme, Gabrijelin otac Tigre u rudniku pronalazi skrivenu pećinu koja pripada njemu i kćerki i u kojoj se nalazi pravo bogatstvo. Antonija i njeni ljudi muče ga do smrti, ali ne uspevaju da saznaju gde je blago. Sa druge strane, pokušavaju da ubiju Gabrijelu izazivajući eksploziju u rudniku, ali ona uspeva da se izvuče. Međutim, Antonijin sin mezimac Fernando gine sa još nekoliko rudara. Gazdarica za to krivi Gabrijelu i uz pomoć svog saveznika Husta uspeva da je smesti u ludnicu. Istovremeno, saznaje da je Gabrijelin sin zapravo njen unuk i odlučuje da ga, pružajući mu život o kakvom je oduvek sanjao, okrene protiv majke.
Gabrijela će u ludnici provesti nekoliko godina i za to vreme sprijateljiće se sa Konstansom, Hustovom bivšom suprugom, koju je on tu zatvorio kako bi joj oduzeo bogatstvo. Njihov saveznik biće i Lučo, simpatični lopov koji se u zatvoru pretvarao da je lud, da bi dospeo u ludnicu i odatle pobegao. Kada u ustanovi izbije požar, svi su ubeđeni da je Gabrijela stradala, ali ona sa Konstansom i Lučom uspeva da pobegne, pronalazi očevo blago i transformiše se u moćnu i elegantnu Veroniku Dantes. Kada se vrati u selo kao bogatašica, saznaje da se Alehandro u međuvremenu oženio Irene, a da se David, zahvaljujući Antonijinom bogatstvu, pretvorio u razmaženog i nekulturnog momka. Tada započinje svoju veliku osvetu i uništava jednog po jednog neprijatelja. Ipak, neće imati mira dok ne uništi Antoniju Geru i postane nova Gazdarica…

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
“Eva, la trailera”: Telemundo snima novu seriju
Marlene Favela: Ljubavni jadi fatalne zavodnice!
Godine mu ništa ne mogu: Ovako latino zavodnik izgleda u petoj deceniji!

Ostavi komentar