Autor legendarne “Esmeralde” i “Maćehe”: Može li “neukrotiva” Marikrus oprostiti “neoprostivo”?

Članak objavljen: 23.11.2014 u 21:30 časova

“Neoprostivo” – (Lo Imperdonable) naziv je nove telenovele produkcijske kuće Televisa koja je već počela sa prvim snimanjima, a premijera se očekuje u prvim mesecima nove 2015. godiine. Projekat se snima pod upravom čuvenog Salvadora Mehije, autora legendarne “Esmeralde” i “Maćehe” koji će ovom telenovelom pokušati da se posle neuspeha prošlogodišnje “Oluje” vrati na stare staze slave.

Za svoj povratak izabrao je rimejk kultne meksičke sapunice “Lo imperdonable” prvi put snimljene davnih sedamdesetih godina, koja je kasnije zbog jako interesantne priče doživela sve do danas preko desetak novih verzija. Jedna od tih rimejka bila je i telenovela “La Mentira” iz 1998 godine sa Kejt del Kastiljo i Gajom Ekerom u glavnim ulogama koja se ubraja klasike meksičke kinematografije, a okitila se i prestižnom nagradom “TVyNovelas” za najbolju telenovelu snimljenu te godine.

Sedam godina kasnije američki Telemundo napravio je i svoju verziju pod imenom “El Juramento” u kojoj su glavne uloge igrali Natalija Strejnard i Osvaldo Rios. Međutim serija nije naišla na dobar prijem kod publike i ubraja se u najlošija ostvarenja ove produkcijske kuće.

Pre tri godine meksička Televisa pod upravom Karlosa Morena napravila je još jedan rimejk, sapunicu “Sestre” sa Silvijom Navaro i Hunaom Solerom koja je doživjela planetarnu popularnost, a emitovana je i kod nas na programu Pink BH.

U ovoj novoj verziji koja se već uveliko snima ulogu glavne junakinje dobila je “neukrotiva” Ana Brenda koju mi trenutno gledamo na programu RTRS-a kao divljakušu Marikrus u sapunici “Neukrotivo srce”, dok se za ulogu njenog partnera bore španac Ivan Sančez koji je već sarađivao sa Mehijom i popularni Henkarlos Kanela koji bi sa ovom ulogom prešao iz Telemunda u konkurentsku Televisu.

Međutim prema poslednjim informacijama koje stižu iz zemlje Asteka ulogu Aninog partena igraće atraktivni Vilijam Levi.

Autor: M.T., Svijet sapunica
Foto:  televisa.com

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!

2 komentara

  1. neki je ostavio komentar 24/11/2014 u 00:09

    Ovaj Sancez mi je ruzan, a Levi i Jancarlos mi nekako ne idu uz Ana Brendu, mislim da bi joj najvise odgovarao Colunga mozda

  2. aaa je ostavio komentar 24/11/2014 u 16:13

    Ova mi glumica ide na zivce…nema harizme ni malo..

Ostavi komentar