Borba još uvek traje: Loreni Rohas se vratio rak, ovoga puta na jetri

Članak objavljen: 25.11.2014 u 16:00 časova

Loreni Rohas, najpoznatijoj po ulogama u popularnim telenovelama, predstoji još jedna teška bitka sa kancerom.

Pevačica i glumica, koja je trebala da nastupi u predstojećoj venecuelanskoj seriji “Sangre en el Divan”, u proošlosti se borila sa ovom opasnom bolešću. 2008. godine dijagnostikovan joj je rak dojke, ali se Lorena nakon podvrgavanja masektomiji oporavila. Ipak, glumica je bila zdrava samo četiri godine, kada joj je 2012. dijagnostikovan rak kostiju.

Tokom redovnih treninga u teretani Lorena je počela da oseća bol u jednoj nozi, ali ga je u početku zanemaravila, dok nije postao nepodnošljiv. U tom trenutku, kancer je već napao njene kosti. Njeni posvećeni lekari zaključili su da je rak dojke metastazirao.

Lorenina sestra Majra Rohas otkriva da će glumica ubuduće osim raka kostiju morati da se bori i sa rakom jetre. Lorena je rak jetre otkrila tokom rutinske lekarske kontrole, a loše vesti primila je u Meksiku, gde je bila na audicijama za nekoliko telenovela.

Urpkos svojoj dugoj borbi sa bolešću Lorena je 2013. postala majka, usvojivši devojčicu Lusijanu, rođenu u Majamiju 6. oktobra 2013.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Hrabra žena koja je pobedila rak: Pogledajte kako danas izgleda prelepa Rubi
Legende! Hektor Aredondo: Iznenadni odlazak (ne)uništivog ratnika
Jača od opake bolesti: Rubi je i danas neodoljiva
Anahi upozorila: Klonite me se!

Ostavi komentar