Čestitamo: Sesar Evora postaje deda!

Članak objavljen: 20.01.2016 u 10:00 časova

Mada pripadnice lepšeg pola i dalje uzdišu za pedesetšestogodišnjim Sesarom Evorom, vremešni dasa broji dane do rođenja svoje prve unuke, koju će mu krajem ovog meseca roditi ćerka Marijana. Sesar je već četvrt veka u braku sa suprugom Vivijan, s kojom ima troje dece.

Njihov najstariji sin Rafel živi u Španiji, kći Marijana se udala u Majamiju nakon što je saznala da je trudna, dok njihovo najmlađe dete, dvadesetdvogodišnja Karla, živi sa njima u Meksiko Sitiju. Sesar će kraj unuke biti vrlo kratko, jer se već početkom februara vraća u Meksiko da započne snimanje serije radnog naziva “Las Dianas”.

Sesare, nikako da odete na zasluženi odmor…
- Odmor? Šta je to? (smeh) Otkako sam u Meksiku, neprestano radim. Tek sam završio snimanje telenovele “A que no me dejas”, a uskoro me očekuje novi projekat, u kojem će mi partnerka biti draga Viktorija Rufo, koja mi je bila partnerka u “Maćehi”.

Zar ne zapostavljate suprugu zbog posla?
- Vivijan i ja smo zajedno 25 godina. Volimo jedno drugo, poštujemo se i razumemo. Ona vrlo dobro razume šta gluma nosi sa sobom, tako da ne bih rekao da je zapostavljam.

Nastavak intervjua sa Sesarom Evorom pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Sebastijan Rulji pred novim izazovom!
Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!
Ko zbog Barbare Mori veruje u nemoguće?!
Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”

Ostavi komentar