Čuju se svadbena zvona: Evo kako Anahi radi na svojoj venčanici!

Članak objavljen: 10.01.2015 u 22:00 časova

Dan kada će Anahi i njen verenik Manuel Velasko konačno izgovoriti sudbonosno “da” sve je bliži! Otkako je guverner Čijapasa zaprosio nekadašnju RBD zvezdu na intimnoj ceremoniji pred porodicom i prijateljima prošlog septembra, Anahi brižno planira svoj veliki dan. Njena buduća svekrva Letisija Koeljo otkrila je pojedine detalje o planovima za venčanje.

“Još uvek nisu odredili tačan datum, ali venčanje će biti u aprilu”, rekla je ona.

“Veoma smo srećni. Mnogo volimo Anahi, ona je veoma draga i posvećena i voli Čijapas. Ona radi sjajan humanitarni posao kroz svoju fondaciju”,
dodala je ona.

Iako Letisija nije direktno uključena u planiranje svadbe, ona je otkrila i da će se specijana gost na crkvenom venčanju biti pevačica Ana Gabrijel, koja će otpevati pesmu “Ave Maria”. Ponosna majka kaže i da će, tradicionalno, njena porodica mladencima pokloniti vredan dar. “Ovde dajemo mladencima nešto što je pripadalo porodici. Sitnicu koja ima veliku vrednost, i već radimo na tome”, rekla je ona.

Otkako je objavljeno da par planira venčanje, fanovi su preplavili Anahi zahtevima da otkrije detalje, a ovog puta zamolili su je da otkrije kako će izgledati njena venčanica. Ona ih nije razočarala, i na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa grupom žena koje drže komadiće tkanine.

“Predstavljam vam žene iz Čijapasa koje su uložile trud kako bi kreirale moju venčanicu uz uputstva Benita Santosa. Presrećna sam što ovo rade Meksikanci i što uživamo u celom procesu”, napisala je ona.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Povezane vesti:

“Buntovnice” oduševile publiku na dodeli nagrada “Premios Juventud” (VIDEO)
Anahi ima novu pesmu (VIDEO)
Kristijan Čavez: Anahi mi je spasla život!
“Boomcha”: Pogledajte novi Anahin spot! (VIDEO)

Ostavi komentar