Elizabet Gutjeres o navodnom Vilijamovom neverstvu: Neću da gubim vreme na nevažne stvari

Članak objavljen: 12.04.2014 u 15:27 časova

Vilijam Levi i Elizabet Gutjeres jedan su od najpoznatijih parova sa malih ekrana,ali njihov odnos u poslednje vreme uzdrmali su tračevi da je glumac u vezi sa koleginicom i bivšom misicom Himenom Navarete, koja je navodno i ostala u drugom stanju. Zbog toga, pisali su tabloidi, Levi napustio Elizabet. Novinarska ekipa je uhvatila Gutjeresovu posle kupovine, i iskoristila priliku da zatraži komentare o čitavoj situaciji. Ona je na pitanja odgovarala veoma nevoljno.

Nedavno je bio tvoj rođendan, šta ti je poklonio Vilijam?

- Svakog dana mi nešto poklanja – rekla je Eli.

A tvoji mališani?

- Mnogo ljubavi kao i uvek.

Vi ste divna porodica i imate prelepu decu, ali zbog vaše popularnosti često ste na meti senzacionalističkih novina. Kako se osećaš dok slušaš priče o razvodu: smetaju li ti ili se samo nasmeješ jer znaš koliko ste srećni?

- Kada je neko u ovom poslu dešavaju mu se takve stvari. Ne smeta mi, već sam se navikla. To nije važno - rekla je glumica.

Prethodnih dana pojavio se trač da ste Vilijam i ti razdvojeni, Himena, koja je takođe umešana u skandal demantovala je vest, ali vi niste izašli sa demantom. Zbog čega?

- Zato što nije vredno toga. Nema šta da se objašnjava. Samo zato. Ne gubimo vreme na nevažne stvari.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!

2 komentara

  1. tijana je ostavio komentar 13/04/2014 u 14:38

    Samo neka ne gubi vreme na nevazne stvari i neka bude slepa na njegove prevare i svrljanja kad joj prenese neku polnu bolest ona ce biti ta koja ce snositi posledice. Ali razumum je samo pored Williama moze da zivi kao bogatasica a nista da radi. Jadna je ona kad ceo zivot treba da se bori za jednog coveka koji je non stop vara

  2. anja je ostavio komentar 13/04/2014 u 16:34

    smorili su ovo dvoje I bogu I ljudima

Ostavi komentar