Erik Hajser: Nakon šest meseci, ponovo u rodnoj zemlji!

Članak objavljen: 17.03.2013 u 21:24 časova

Popularni Meksikanac Erik Hajser, Alehandro iz serije “Udovice”, završio je snimanje vrlo uspešne telenovele “Dulce Amargo”, zbog koje je prethodnih šest meseci boravio u Venecueli. Zgodni glumac ne krije oduševljenje zbog dobro obavljenog posla – ostvario je sjajnu hemiju sa Skarlet Ortiz, nezaboravnom Ljovisnom iz istoimene serije, a sprijateljio se i kolegama Huanom Karlosom Garsijom, Roksanom Dijaz, Karlosom Giljermom Hajdonom, Alehandrom Ambrosi, Fernandom Norijegom i drugima.

“Dugujem zahvalnost ovoj divnoj zemlji i njenim ljudima. Boravak ovde bio je divan poklon života. Hvala Venecueli na ljubavi i iskustvu”, napisao je glumac na svom tviter nalogu (@erikhayser) čim je pala poslednja klapa telenovele koja je okarakterisana kao gorko-slatka priča o ljubavi i o kojoj možete da čitate u novom broju “TV Novela”.

Erik trenutno uživa u zasluženom odmoru, razmatrajući ponude za uloge na televiziji, filmu i pozorištu. Takođe se priprema i za obilazak zemalja u kojima se prikazuje njegova serija “Osma zapovest” (“El 8vo mandamiento”), u kojoj igra sa Sarom Maldonado, Arapom Betkeom i Saulom Lisazom. Inače, šuška se da bi ova serija, za koju je autorima kao inspiracija poslužilo rušenje ‘Kula bliznakinja’, uskoro mogla da se nađe u programskoj šemi neke od naših televizija.

Tekst: Life Content

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda Ljovisna: Lepotica i u petoj deceniji života
“Eva, la trailera”: Telemundo snima novu seriju
Nije se promenila: Imala je težak zadatak da nasledi Kasandru!
Nekadašnje zvezde sapunica danas su posvećene mame

Ostavi komentar