Erika Buenfil: Slavnoj dami teško je da pronađe partnera

Članak objavljen: 10.07.2014 u 21:06 časova

Silvija Paskel nedavno je ispričala da je u svetu šoubiznisa teško pronaći nekog ko može da isprati tvoj ritam i izlgeda da glumica Erika Buenfil deli mišljenje sa koleginicom.

Nedavno je u jednom intervjuu Erika otkrila kako joj je dok je slobodna, govorila je o muškarcima ali i dobrom odnosu sa sinom Nikolasom.

“Sama sam, još uvek nije se pojavila ta osoba koja me ispunjava, muškarci se razbeže kada shvate da smo poznate i uspešne žene, mislim da je to uticalo na to dase pravi još nije pojavio”, rekla je Erika.

Ali Erika ostaje pozitivna i posvećena je drugim važnim stvarima u njenom životu, kao što je sin Nikolas, zbog kojeg kako kaže ne može da se “poigrava momcima”.

Iako još nije spremna da se preda kada je pronalaženje gospodina pravog u pitanju, ona je svesna da ne može bilo koji muškarac da se nosi sa načinom života kakav ona vodi. “U početku to deluje lako i zabavno, vole da se pohvale ‘izlazim sa poznatom ženom’, ali kada shvate da ne možete proći ulicom da vas ne prepoznaju… taj deo im se ne dopada”, iskrena je Buenfil.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”
Vremeplov! Erika Buenfil: Uspeh u senci pogrešnih odluka!
Estetska hirurgija, njojzi hvala: Zvezde meksičkih serija postale silikonske seks bombe
Ludvika Paleta objavila emotivnu poruku u čast svog sina

Ostavi komentar