Estetska hirurgija, njojzi hvala: Zvezde meksičkih serija postale silikonske seks bombe

Članak objavljen: 27.11.2014 u 20:00 časova

Erika Buenfil, koju pamtimo po glavnoj ulozi u seriji “Marisol”, nedavno je napunila 50 godina. Međutim, zahvaljujući estetskoj hirurgiji, ona i njene koleginice poput Veronike Kastro i Klaudije Islas danas izgledaju mnogo bolje neko pre 20 godine.

Kolege mojih godina igraju ljubavnike devojaka od dvadesetak godina. Nama prebacuju višak kilograma, zrelost. Poželjno je da muškarac ima bore, a one kod žena predstavljaju problem. Imperativ ženske estetske savršenosti nemilosrdan je i u svetu telenovela, rekla je Erika Buenfil, zvezda meksičke telenovele “Marisol”, a prenosi 24 satahr.

Glumica je proslavila 50. rođendan, i danas izgleda bolje nego ikad, ali se njeno lice drastično promenilo od snimanja serije pre 18 godina.

Negujem se, ali nisam pobornik estetskih operacija. Držim do svojeg tela, zdravlja i ishrane. Ceo život sam fizički aktivna i u ishrani imam mnogo povrća i voća - rekla je Erika koja ima devetogodišnjeg sina Nikolasa. Odgaja ga sama, a tek nekoliko godina nakon njegova rođenja priznala je da je otac deteta sin bivšeg meksičkog predsednika Ernesta Zedila.

Međutim, najveća transformacija vidi se na Veronici Kastro koju svi pamte kao siromašnu i neuglednu Rosu Garsiju iz serije “Divlja ruža”. Danas ima 62 godine i gotovo je neprepoznatljiva. Njen nos je potpuno drugačiji, kao i obrazi i jagodice, a na licu nema bora. Navodno je i grudi povećala. Jedino što je ostalo isto je frizura. I dalje nosi natapiranu kosu i šiške.

Potpuno neprepoznatljiva je i glumica i pevačica Laura Flores koju pamtimo iz serija “Marisol” i  “U ime ljubavi”.

Glumica koja će uskoro proslaviti 50. rođendan izgleda poput 20-godišnjakinje. Operisala je nos, jagodice, usta i grudi. Operacije nije priznala, kao ni njene kolegice.

Mlađe izgleda i Claudia Islas (68) koju svi pamte kao zločestu Amparo iz serije “Marisol”. Nazivali su je meksičkom Brigitte Bardot, a danas deluje više kao žena-mačka s plastičnim licem. Inače je Claudia bila žrtva velike prevare u Meksiku pa je ostala bez novca.

I Esmeralda, odnosno Leticia Kalderon, izgleda drugačije nego u seriji koja ju je proslavila 1997. godine. I ona sve više liči na ženu-mačku.

Izvor: 24 sata
Foto: Latin times, printscreen

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Godine joj ne mogu ništa: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda
Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!
Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”

Ostavi komentar