Eva Longorija: Histerična diva latino sapunica

Članak objavljen: 09.02.2015 u 21:09 časova

Usled sunovrata serijskog programa, američke nacionalne TV mreže, koje kablovski kanali na tom terenu tuku po rejtinzima, kuju ambiciozne planove za jesenju sezonu. Za razliku od konkurencije, koja planira da podgreje stare hitove ili skrčka nove izdanke popularnih serija, En-Bi-Si se dosetio da animira hispano publiku (više od 50.000.000 pari očiju).

Budući da meksičke telenovele (emituju se na kanalu Univison) u SAD ostvaruju gledanost skoro kao i najveći domaći hitovi, „paunova mreža“ veruje da će sitkomom „Telenovela“ sa Evom Longorijom (15. marta stiže do četiri banke) prikovati za ekran latino populaciju, kojoj, korenima, pripada i sama glumica.

Bivša „očajna domaćica“, koja se posle rastanka od Gabi Solis posvetila produciranju serije „Opake služavke“, tumačiće divu „španskih serija“ Anu Mariju, čija životna drama iza kamera (verovali ili ne) prevazilazi onu iz sveta sapunica.

- Malo je glumica koje se dopadaju gledaocima različitih nacija. Eva je savršena za ulogu u „Telenoveli“, a njen lik će pokušati da se izbori sa svakodnevnom histerijom koja prati snimanje jedne sapunice – poručuju čelnici En-Bi-Sija, koji su u pregovorima s Telemundom, koji bi snimao scene fiktivne sapunice Ane Marije.

Uz crnokosu lepojku, u „Telenoveli“ su angažman obezbedili Amauri „Bekstvo iz zatvora“ Nolasko, Dijana Marija Riva i prava zvezda telenovela Đenkarlos Kanela.

Izvor: Novosti
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Život najveće zlobnice uzbudljiviji od svih telenovela u kojima je igrala
Legende! Majra Alehandra: Diva kojoj se klanjao svet
Godina neuspeha: 2014. najgora godina za TV Aztecu
Sapunice nisu u svim zemljama popularne kao kod nas: Zbog gledanja južnokorejskih serija pogubljeno 50 javnih i vojnih funkcionera

Ostavi komentar