Evo kako danas izgledaju čuvene bliznakinje iz serije “Zlobnica”

Članak objavljen: 29.08.2015 u 18:00 časova

Dosta su se promenile za 17 godina, otkako se prikazivala ova telenovela.

Od 1998. do 1999. godine, u Srbiji se prikazivala još jedna od mnogih latinoameričkih serija, “Zlobnica”. Ipak, iako je imala i neke tipične odlike sapunica, istakla se zanimljivom, dinamičnom i neobičnom pričom, koja do tada još uvek nije bila viđena.

Foto: Twitter

Da vas malo podsetimo radnje, Paola je bogata, lepa ali zla žena, udata za uspešnog biznismena. Naravno, to joj to nije dovoljno da bude zadovoljna. Prilikom jednog putovanja, sreće devojku Paulinu koja je identična kao ona, ne znajući da se radi o njenoj sestri. Kako bi mogla da putuje sa svojim ljubavnikom, naterala je Paulinu da se pretvara da je ona. To je podrazumevalo i život sa mužem i celom porodicom. I taman kada su stvari počele da se sređuju, Paula se vratila u njihov život zahtevajući da ponovo zauzme mesto koje joj pripada.

Foto: Facebook

Ulogu Paule i Pauline je imala glumica Gabriela Španić, dok je njena sestra bliznakinja Daniela Nahum (Daniela Španić) ponekad uskakala. Otac im je poreklom iz Hrvatske, dok je majka Venecuelanka, a rođene su 10. decembra 1973.

Foto: Facebook

I Gabriela i njena sestra su imale porodične drame. Gabrielu i njenu porodicu je trovala žena koja je radila kao njen lični asistent (na kraju je uhapšena, dok je Daniela u petom mesecu trudnoće pala u komu, ali je ipak uspela da se izvuče.

Foto: Twitter

Rekli bismo da je Gabriela skoro pa ostala ista, možda samo lepša, dok se njena sestra i te kako promenila. Sada skoro i da ne liče.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Izvor: Srbija Danas

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda seksi latino rančer
Život kao u tevenoveli: Šta je sve preživela Zlobnica i kako danas izgleda
Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Život najveće zlobnice uzbudljiviji od svih telenovela u kojima je igrala

Ostavi komentar