Fanovi razočarani: Vilijama Levija neko vreme nećemo viđati na malim ekranima!

Članak objavljen: 25.11.2014 u 18:30 časova

Glumac Vilijam Levi u nedavnom intervjuu izjavio je da se tokom 2015. godine neće pojavljivati u telenovelama.

On je objasnio da neće potpuno odustati od pojavljivanja na latinoameričkim malim ekranima, već da je trenutno fokusiran na serije i filmske projekte u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Pripremamo tri projekta za narednu godinu, uključujući i seriju čiji ću ja biti producent, koja pomalo govori o Latinoamerikancima, a snimaćemo i druge filmove”, kazao je 34-godišnjak.,

Levi je na taj način demantovao glasine da će glumiti u novom rimejku serije “Cuna de Lobos”, nakon što je snimanje prvobitnog rimejka “Por Derecho de Sangre”, otkazano.

Ova odluka da se na neko vreme odmori od telenovela izazvala je različite reakcije javnosti, pošto se već neko vreme šuška da on ne voli da radi u Meksiku. Tako je nedavno razočarao fanove kada je odustao od pojavljivanja u šouu Sin Censura. Međutim, on kaže da nije istina da ne voli državu gde je započeo svoju glumačku karijeru.

“To što ti tabloidi u Meksiku pišu je veoma nisko. To uopšte nije istina. Kažu da ne volim Meksiko, da sam nadmen, a to je čista laž“, istakao je on.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Revolucija meksičkih telenovela: Koje nas sve novosti očekuju?!

Ostavi komentar