Gabi Espino: I dalje verujem u ljubav

Članak objavljen: 03.10.2014 u 23:55 časova

Nakon što je krajem avgusta objavila da se rastala od svog partnera, kubansko-američkog pevača Henkarlosa Kanele, Gabi Espino odlučila je da ode na putovanje o kojem je maštala celog svog života. Sa prijateljem je po prvi put posetila Evropu, a sudeći po fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, sjajno se provela.

Tridesetšestogodišnja zvezda napunila je baterije i spremna je na povratak na male ekrane.

“Obnovila sam ugovor za tri projekta za Telemundo telenovele. Tokom preostala tri meseca ove godine planiram da se odmaram”, otkrila je ona.

Najveću radost u slobodnim trenucima predstavlja joj druženje sa decom. “Oni su predivni i već su veliki. Nikolas ima dve i po godine, a Orijana šest. Sada su u prelepoj fazi. Pohađaju školu i svakog dana me nauče nečem novom. Nikolas obožava svoju sestru, a Orijana je zaštitnički nastrojena prema njemu.”

Uprkos tome što se nedavno rastala od oca svog sina, Gabi kaže da se sjajno oseća. “Veoma sam zahvalna na svom životu. Zahvalna sam na svemu što mi se desilo i živim u sadašnjosti. Ne žalim ni zbog čeka. Imam predivan život, predivnu porodicu, predivnu decu i istina je da sam blagoslovena.”

Ona dodaje da i dalje veruje u ljubav. “Volim da budem zaljubljena”, priznala je ona.

Autor: Life Content
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!
Gabi Espino: Niko kao fanovi!
Uspeh kojim malo ko može da se pohvali: Novi rekord Gabi Espino!
Ponovo na malim ekranima: Ninel Konde sprema se za povratak telenovelama

Ostavi komentar