Glumica izvređala Vilijama Levija: Zaboravio je na svoje poreklo!

Članak objavljen: 07.11.2014 u 22:30 časova

Meksička glumica Lorena Herera nije imala baš lepe reči za Vilijama Levija, nakon što je popularni glumac odustao od pojavljivanja u šouu “Sin Censura” (Bez cenzure).

U ovom striptiz šouu učestvuju neki od najzgodnijih zvezda telenovela, poput Davida Zepede, Ferdinanda Valensije, Salvadora Zerbonija i mnogih drugih. Levi je najavljivan kao najveća zvezda i njegovo ime i lik pojavljivali su se čak i na bilbordima tokom promovisanja šoua. Međutim, on se na otvaranju nije pojavio, što je razljutilo fanove koji su kupili karte da bi ga videli na sceni bez majice.

Međutim, Vilijam nikada nije potvrdio da će učestvovati u šouu, pa krivica pada na producente koji su zavaravali javnost.

Ovaj incident iznervirao je Hereru, koja je iskritikovala Levija, nazvala ga neprofesionalnim i optužila ga da je zaboravio na svoje korene i poreklo.

“On je oportunista koji samo koristi druge ljude. Sada kada je poznat u Sjedinjenim Državama, zaboravio je Meksiko. To se dešava kada producenti pruže šansu nekome ko želi da uspe u inostranstvu”, rekla je glumica, čiji je muž, Roberto Asad, jedan od učesnika šoua.

“Ima mnogo talentovanih i zgodnih Meksikanaca koji nisu dobili tu priliku. A zašto? Zato što verujemo onima koji nas samo iskorišćavaju. Mi smo država sa odličnim međunarodnim projektima i impresivnom infrastrukturom u telenovelama i filmu. Oni nas iskoriste i odu”, dodaje ona.

Zanimljivo je da je Lorena pre ovog incidenta nahvalila Vilijama, nazvala ga “spektakularnim muškarcem sa sjajnim telom i licem”, te dodala da je on veoma seksi i da jedva čeka da ga vidi u šouu.

Autor: Life Content
Foto: SIPA, Twitter

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!

Ostavi komentar