Godine joj ne mogu ništa: Pogledajte kako danas izgleda Esmeralda

Članak objavljen: 27.03.2016 u 13:00 časova

Posebno zanimljiva epozoda “Esmeralde” bila je na TV-u 24. marta 1999. godine, kada je program prekinut, i javili su nam užasne vesti – počeo je rat. Začule su se sirene i više ništa nije bilo isto. Osim Esmeralde – jer, ona i danas, 17 godina kasnije, izgleda fantastično!

Mlađim generacijama je prva asocijacija na bombardovanje 1999. godine upravo Esmeralda. Telenovela koja je u to vreme bila aktuelna obeležila je ovaj strašan period jednoj generaciji i, uz njene muke, kao da su naše postajale manje.

“Jedne olujne noći, u trošnoj brvnari jedna sirotica donela je na svet muško dete i nekoliko sati kasnije je preminula. Iste večeri u kući bogatog preduzetnika Penjareala rodila se devojčica za koju se verovalo da neće dugo živeti. Da bi udovoljila svom mužu koji je želeo muškog potomka, Pijedad je došla na ideju da slabašnu devojčicu zameni tek rođenim zdravim dečakom, Hose Armandom. U znak zahvalnosti, ali i da bi kupila njeno ćutanje, gospođa je starici, sa kojom je zamenila bebe, dala na poklon smaragde, po kojima je devojčica kasnije dobila ime Esmeralda. Iako je rođena bolešljiva i slepa, Bog joj je podario sve kako bi bila srećna i voljena. Posle mnogo godina Esmeralda i Hose Armando se sreću i istina polako izlazi na videlo…”

Glumica Letisija Kalderon danas ima 47 godina i, za razliku od nekih zgrada u Beogradu, na njoj je i te kako rađeno kako bi se godine što manje pokazale. Esmeralda izgleda bolje nego ikada!

Letisija je od detinjstva želela da bude glumica, i sa 13 godina je prvi put otišla na kasting, ali nije dobila ulogu. Međutim, bila je uporna, i već sledeće godine je ostvarila svoj televizijski debi pod nazivom Amalija Batisa.

Nakon toga se njena karijera kretala uzlaznom putanjom, ali tek 1997. godine je stekla internaconalnu slavu. Jer, tada je dobila glavnu ulogu u seriji “Esmeralda” i oduševilla latinoamerikance i – Srbe!

Meksička lepotica se iste godine i udala za kolegu Marka Lopeza. Dok je Srbija ’99 prolazila kroz agoniju rata, sve vreme prateći nove avanture Esmeralde i Hose Armanda, Letisija je i sama prolazila kroz porodičnu dramu. Naime, nakon dve godine braka, rešila je da se razvede i bio je to javan, i veoma bolan razvod.

Srećom, kasnije je upoznala Huana Koljada sa kojim ima dva sina – Lusijana i Karla.

I od njega se razvela 2007. godine, a šuška se da je već neko vreme u vezi sa gotovo duplo mlađim kolegom Hoze Ajalom (27). I dalje živi u Meksiku i snima serije, a mi možemo samo da konstatujemo da i dalje izgleda savršeno.

Izvor: 24sata
Foto: PrintScreen, Instagram, Twitter

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik iz Esmeralde
Sve o drugoj sezoni “A que no me dejas”
Macan i sa 50 godina: Pogledajte kako danas izgleda Hose Armando
Povredila se na snimanju: Esmeralda završila u bolnici

Ostavi komentar