Haime Kamil presrećan zbog rada na novoj seriji

Članak objavljen: 13.10.2014 u 21:30 časova

Latino zvezda Haime Kamil trenutno radi na snimanju nove serije “Devica Džejn” (Jane the Virgin), govori o svojim očekivanjima i saradnji sa novim kolegama.

Naime, radi se o komediji koja govori o devojci Džejn koja je nevina i tokom ginekološkog pregleda greškom ostaje u drugom stanju.

Haime Kamil igra Rogelio de la Vegu, glumca telenovela u kojeg je Džejn beznadežno zaljubljena. U intervjuu za strane medije glumac je podelio iskustva sa snimanja ovog projekta…

“Zaista želim da se publika zabavlja barem upola koliko smo se mi zabavljali snimajući. Presrećan sam što sam imao priliku da radim sa grupom talentovanih ljudi i sjajno sam se zabavljao. Rogelio će upadati u situacije koje će mnogo veseliti publiku ali i dirnuti njihova srca zahvaljujući odnosu koji će imati sa Džejn i njenom porodicom.”

Na pitanje novinara kako mu je bilo da sarađuje sa Ginom Rodrigez Haime odgovara:

“Neverovatno! Sjajno je iznela ulogu, svi se dopunjujemo, a Gina je veoma talentovana i neverovatan čovek. Veoma je profesionalana i potpuno je bila usredsređena na projekat, to svako može da potvrdi.”

Autor: Life Content
Foto: promo

Povezane vesti:

Nova telenovela: Stiže “Izdano srce”!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!
Pod istim nebom: Gabrijel Poras u novoj seriji

Ostavi komentar