Henkarlos Kanela posle žene napušta i Telemundo!

Članak objavljen: 25.10.2014 u 21:00 časova

Glumac Henkarlos Kanela proslavio se u ulozi Anhela, glavnog junaka hit sapunice “Pali anđeo” da bi dve godine kasnije svoju popularnost još više učvrstio ulogom Andresa u još jednom megahitu sapunice “Moje srce kuca za Lolu”, posle neuspšnog braka okončao je i saradnju sa američkom  kućom Telemundo.

Henkarlos je odigrao još jednu glavnu ulogu i to u sapunici “Pasion Prohibida” u kojoj mu je partneraka bila Monika Spir koja je ove godine tragično ubijena. Nakon ovih uloga Kenela se posvetio muzičkoj karijeri i ove godine izdao novi album. Međutim dok mu je na poslovnom planu sve išlo od ruke, u privatnom životu mu nisu cvetale ruže. Pa je tako nedavno okončao bračni život sa glumicom Gabi Espino sa kojom se upoznao na snimanju “Palog anđela” nakon čega je odlučio da osim partnerke promeni i poslodovca i da nakon osam godina provedenih u Telemundu kaže “zbogom”.

Iako zvaniča informacija o Henkarlosovom napuštanju ove američke kompanije još uvijek nije stigla, meksički tabloidi već uveliko pišu o ovome, a celu stvar je još podgrejao sam Henkarlos kada je na svoj Tviter profil postavio sliku sa glumicom Livijom Britom koja je nastala upravo u prostorijama meksičke Televise. Prema nekim informacijama Henkarlos je dobio ponudu od producentkinje Anheli Nesme, da odigra jednu od glavnih uloga u njenoj novoj telenoveli, rimejku nekada jako popularne sapunice “Zagrli me čvrsto”. On bi u novoj verziji trebao da glumi lika kojeg je u originalu igrao Pablo Montero.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Povezane vesti:

Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!
EKSTRA: Upoznajte “Kentaurovu dragu”!
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!
“Ružičasti dijamant”: Nova serija na našim kanalima

Ostavi komentar