Himena Navarete: Vilijam Levi mi je samo prijatelj, želim mu svu sreću

Članak objavljen: 02.02.2014 u 15:04 časova

Himena Navarete postala je promotivno lice dobrotvorne trke “Srce dece Meksika”, koja će biti održana 16. februara, za sve mališane obolele od bolesti srca.

Himena je nedavno igrala u seriji “La tempestad” uz Vilijama Levija i iako ima mnogo ponuda za pojavljivanje na televiziji i filmovima, njena interesovanja su trenutno srugačija. Rekla je da je gluma lep, ali naporan posao, a Mis Univerzuma 2010. godine, više voli da se opušta ili učestvuje u humanitarnim aktivnostima kao što je promovisanje trke “Kardias 2014″.

Na konferenciji za novinare nije moglo da se izbegne pitanje o njenom odnosu sa kolegom Vilijamom. “Levi i ja smo samo dobri prijatelji, ništa više”, rekla je kratko Navarete, a potom i prokomentarisala njegov prelazak na veliko platno.

“Vilijam je glumac kojem se ja mnogo divim. I ako ima prilike za uspeh u Holivudu, to je baš lepo, neka tu priliku iskoristi. Pretalentovan je i imao je vanserijske ponude. Ništa lepše nego videti čoveka koji počinje svoju karijeru, zalaže se za nju i sanja o napretku, baš lepo!”, rekla je Himena.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Vilijam Levi u poseti rodnoj Kubi
Elizabet Gutijerez: Očajnički traži posao!

Ostavi komentar