Hrabra žena koja je pobedila rak: Pogledajte kako danas izgleda prelepa Rubi

Članak objavljen: 15.05.2016 u 13:00 časova

Životna uloga latino zavodnice veoma se razlikuje od one koju je imala u popularnoj seriji.

Barbara Mori Očoa je popularna meksička glumica i manekenka koju pamtimo iz serije ”Rubi”. Ona je karijeru započela kao manekenka, a prve uloge je ostvarila u serijama televizije “Asteka”.

Barbara danas ima 38 godina, a pre 12 godina glumila je siromašnu devojku Rubi željnu skupog života i bogatstva.

Najveću popularnost u Meksiku, ali i kod nas, stekla je ulogom u seriji “Rubi”. Za tu ulogu Barbara je osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu magazina TV u Novelas za 2004./2005. godine. Ovaj intrigantni lik bio je odličan početak za uloge koje su sledile, Barbara je tako zaigrala u brojnim filmovima, “Spanish Beauty”, “Violanchelo”, “Viento en Contra”.

Filmovi španske i špansko- indijske produkcije donele su joj popularnost na američkom tržištu. Na premijerama širom Amerike Barabara je čest gost jer se njena filmska ostvarenja samo ređaju. Ona je sve upornija da osvoji Holivud.

Međutim, iza poslovnih uspeha ove glumice krije se borba sa rakom dojke. Sa nepunih 30 godina Barbara se suočila sa kancerom.
– Vrlo je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Zbog nekog razloga Bog me je stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se sa bolešću, pobdila rak i idem dalje – rekla je Barbara jednom prilikom.

Pre 14 godina glumica se udala za kolegu Serhija Majera, kojem je 1998. rodila sina. Dečak je ime dobio po ocu, a danas ima 18 godina. Barbara je glumila u oko 10 serija i filmova.

Pogledajte kako danas izgleda seksi glumica:

Međutim, Barbara se razvela od Serhija i ponovo udala za bejzbol igrača Keneta Reja Sigmana. Njihovo romantično venčanje odigralo se na plaži, a prisustvovao je i njen sin.

Izvor: Pink.rs
Foto: PrintScreen, Instagram

Povezane vesti:

Sećate li se Maribel? Ovako izgleda danas!
Doleću rode: Rubi čeka bebu?!
Suparnica Barbare Mori u seriji “Rubi” danas izgleda bolje nego ikada
Ova vesela devojčica danas je zavodnica koju ste obožavali

Ostavi komentar